Letní kurzy v Gopasu: Velkým tahákem je ECDL Advanced a kurzy aktuálních programů Microsoftu

Počítačová škola Gopas připravila svěží nabídku kurzů, ve které si na své přijdou jak kovaní odborníci, tak odhodlaní začátečníci. „Zájem očekáváme jak o vysoce odborné kurzy aktuálních programů ze stáje Microsoft, vedoucí například ke složení zkoušek a získání oficiálního certifikátu, tak o kurzy pro začínající uživatele počítačů“, říká o nabídce Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy Gopas. Na prázdninové měsíce připravil Gopas také zajímavé slevy. (TZ)

Zájemce o průkaz počítačové dovednosti ECDL Advanced, který představuje výrazně vyšší úroveň testovaných znalostí než klasický „počítačový řidičák“ ECDL, potěší čtyři nové kurzy se zaměřením na přípravu pro úspěšnou realizaci testů.

Pro IT profesionály a firemní správce jsou určena zbrusu nová školení v aktuálních verzích programů společnosti Microsoft – SharePoint, Lync Server, Exchange Server, System Center a TMG (Threat Management Gateway).

Pro vývojáře připravil Gopas rozsáhlou nabídku školení v oblasti webových aplikací na platformě ASP.NET za použití aktuálních technik v programech Microsoft .NET Framework a Microsoft Visual Studio 2010. Vývojáři mají v nabídce kurzů nově také například školení vývoje aplikací na mobilní platformě Android.

Programátory v jazyce PERL, kteří využívají operační systém UNIX, by mohly zaujmout kurzy, kde se seznámí s možnostmi jazyka PERL pro systémové skriptování.

Správci WWW serverů Apache na platformě UNIX se v novém kurzu naučí používat pokročilé funkce typu generování dynamických stránek na straně serveru, SSL, Load-Balancing, Clustering a další funkce serveru Apache v oblasti kurzů Operační systém UNIX/Linux.

„Vývojářské oddělení Gopasu připravilo zásadní novinku v oblasti e-learningu. Tou je kompletní knihovna samostudijních kurzů Microsoft Office 2010 s bonusem dvou kurzů operačního systému Microsoft Windows 7,“ doporučuje Jan Dvořák z Gopasu.

Více o aktuálních kurzech Gopasu se dozvíte zde.

Na kurzy v období letních prázdnin získáte slevu až 27% – více infomací najdete zde.

O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.