Ergonomická multifunkce ineo+ 25 v pěti barevných designech

Společnost Develop představuje „vybarvenou letní“ novinku – multifunkci ineo+ 25. Ta v sobě kombinuje přednosti stolní tiskárny s funkcemi kopírování, skenování a faxu, vše v černobílém i barevném provedení. ineo+ 25 se díky kompaktnímu designu, inteligentním doplňkům a ekonomickému provozu hodí do každé kanceláře, od domácích pracoven až po velká pracoviště s náročnějšími požadavky na správu dokumentů. Navíc, je ineo+ 25 možné „zabalit“ hned do pěti módních designů, které oživí každou šeď kancelářského prostředí.       (TZ)

„Požadavky malých pracovních skupin na funkce stolní tiskárny se dnes již mnoho neodlišují od nároků velkých pracovišť. Nezbytnou součástí každé tiskárny se tak stala vybavenost funkcemi kopírování, skenování a faxu, snadná obsluha a především rychlý a ekonomický provoz. ineo+ 25 byla navržena jako optimální řešení všech těchto požadavků,“ uvedl k produktové novince Pavel Čurda, obchodní ředitel společnosti Develop pro Českou republiku.

Ačkoliv se díky malým rozměrům hodí ineo+ 25 na každý pracovní stůl, je i přesto vysoce výkonným zařízením. Multifunkce zvládne vytisknout až 24 stran za minutu, černobíle i v barvě. Dále umožňuje práci s formáty A4 až A6 a s přizpůsobenými formáty. Předností zařízení je i jeho snadná ovladatelnost umožněná LCD displejem s intuitivní navigací. Se službou MyTab má uživatel navíc umožněn rychlý a nenáročný přístup k nejčastěji používaným funkcím. Také provoz přístroje je ekonomicky přívětivý. Nízkou spotřebu energie potvrzuje udělení certifikace Energy Star, zisk známky Blue Angel je zase synonymem nízkých nákladů na operační provoz.

S ineo+ 25 uživatel získá i jedinečný bonus navíc – možnost přizpůsobit design svému stylu. Multifunkci je možné pořídit v pěti dekorech (jaro, fantasy, letní párty, proužek a ostružina), které ji spolehlivě odliší od jednobarevnosti a uniformity ostatních strojů.

Doporučená maloobchodní cena multifunkce ineo+ 25 je 22 990 Kč bez DPH. Jednotlivé dekory je možné pořídit za 999 Kč bez DPH.

Kořeny společnosti DEVELOP sahají až do roku 1948, kdy zakladatel společnosti, Dr. Eisbein, uvedl na trh první kancelářskou kopírku na světě. Od té doby se společnost řadí ve více než 60 zemích světa mezi přední specialisty na tiskové a kopírovací stroje. Udává trend v jejich vývoji a inovacích. Současný výrobní program pokrývá celé spektrum nejmodernější kancelářské kopírovací techniky od malých stolních kopírek, až po velkoobjemové tiskové a kopírovací systémy. Od roku 1991 působí společnost DEVELOP i na českém trhu, kde je její prodej zajišťován výhradně prostřednictvím autorizovaných prodejců DEVELOP. Více o společnosti na www.develop.cz.