Star Wars: The Old Republic zahajuje předobjednávky

Začátek vaší Star Wars™ ságy se blíží! Společnost Electronic Arts a studio BioWare dnes představily tři edice Star Wars™: The Old Republic™ – sběratelskou edici, edici Digital Deluxe a standardní edici lze ode dneška předobjednávat u vybraných prodejců*, přičemž digitální verze jsou exkluzivně v nabídce portálu Origin™ (http://preorder.origin.com). V rámci předobjednávky obdrží hráči speciální kód k přednostnímu zpřístupnění hry** a barevný kámen do hry ke změně efektu zbraně. Množství kódů je v předobjednávkové kampani značně omezeno a přednostní přístup do hry bude zaručen pouze těm, kteří si hru včas předobjednají a použijí kód před jejím oficiálním vydáním. Ať už se chystáte přidat na stranu Impéria, či Republiky, předobjednejte si Star Wars: The Old Republic ještě dnes, abyste se mohli vrhnout do nekonečných prostor galaxie hned v den D! (TZ)

Star Wars: The Old Republic již stačil posbírat více než 95 ocenění a pozitivních hodnocení kritiků z celého světa a patří mezi nejočekávanější tituly letošního roku. Hra inovuje a posunuje vpřed celý žánr MMO s důrazem na příběh, který je jejím základním stavebním kamenem v podání opravdových specialistů, tvůrčích týmů společností BioWare a Lucasfilm. BioWare dnes rovněž oznámili, že v září odstartují „víkendové betatesty“ Star Wars: The Old Republic. Tyto akce budou zpřístupněny vybraným hráčům z celého světa a fanoušci získají první příležitost k nahlédnutí do velkolepých příběhů, světů, misí, bitev a postav ve hře. Registrace do testovacího programu probíhají na webu www.StarWarsTheOldRepublic.com. Další informace budou průběžně zveřejňovány v průběhu léta.

„Naším cílem je udělat ze Star Wars: The Old Republic jednu z největších herních premiér předvánočního období roku 2011,“ uvedl Dr. Ray Muzyka, skupinový generální manažer a spoluzakladatel BioWare a první viceprezident Electronic Arts. „Naše vývojové týmy se plně soustředí na vytvoření vysoce kvalitní hry a zároveň prvotřídní služby. Podnikáme vše nezbytné, aby okolo The Old Republic hned od počátku vyrostla aktivní komunita na stabilních základech. Součástí těchto kroků je i omezený počet kopií hry, který bude dán do prodeje, aby se tak zaručil hladký rozjezd serverů.“

Třemi edicemi Star Wars: The Old Republic jsou:

  • Sběratelská edice Star Wars: The Old Republic – Sběratelská edice obsahuje množství virtuálního herního obsahu i fyzických předmětů pro všechny skalní příznivce Star Wars. Mezi fyzické předměty patří figurka Darth Malguse od společnosti Gentle Giant, deník mistra Jedi Gnost Durala od společnosti Chronicle Books, soundtrack z The Old Republic, bezpečnostní klíč a herní galaktická mapa Star Wars. Soubor virtuálních předmětů tvoří Flare Gun, Training Droid, osobní HoloDancer, HoloCam, dopravní prostředek STAP a přístup do Collector’s Store, což je herní obchod s novými položkami do hry exkluzivně přístupný jen majitelům Sběratelské edice. Sběratelská edice bude rovněž obsahovat předplatné na 30 dnů hraní. V prodeji bude u vybraných prodejců za maloobchodní cenu 2999 Kč.

  • Digital Deluxe Edition Star Wars: The Old Republic – Edice Digital Deluxe bude v prodeji za maloobchodní cenu $79.99 (USD) a nabídne předplatné na 30 dnů hraní a pět virtuálních předmětů: Flare Gun, Training Droid, osobní HoloDancer, HoloCam a dopravní prostředek STAP.

  • Standardní edice Star Wars: The Old Republic – Základní edice hry je k dostání jak u prodejců, tak online za maloobchodní cenu 1199 Kč s předplatným na 30 dnů hraní.

Star Wars: The Old Republic si získává pozitivní ohlasy za revoluční pojetí svého žánru, když na jedné straně staví na tradičních prvcích MMO jako boj, objevování světa a vývoj postav, a na straně druhé přidává čtvrtou dimenzi – silný příběh. Ten je ve hře zasazen do doby tisíce let před vzestupem Darth Vadera, kdy galaxií zmítá studená válka. Hráči se rozhodnou, zda se přidají na stranu Galaktické republiky nebo Sithského impéria a zvolí si jednu z osmi legendárních postav Star Wars světa: Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Bounty Hunter, Imperial Agent, Sith Inquisitor a Sith Warrior.

Příběh každého hráče se bude vyvíjet na základě zásadních rozhodnutí, která v průběhu hry učiní. Sám se tak stane hrdinou vlastní ságy Star Wars. Na cestách se bude setkávat s různými postavami, s nimiž bude možné navazovat vztahy, nebo je ukončovat. Tito společníci jej pak budou provázet na cestách a bojovat po jeho boku. V průběhu jednotlivých dobrodružství bude moci cestovat od planety k planetě napříč obrovskou galaxií, zapojovat se do heroických bitev a zažívat jedinečnou atmosféru bojů ve stylu Star Wars.

Další informace o titulu Star Wars: The Old Republic, podrobnostech předobjednávkové kampaně a speciálních edicích najdete na adrese www.StarWarsTheOldRepublic.com/pre-order. Dění okolo hry můžete také sledovat na Twitteru (http://twitter.com/swtor) nebo na oficiální stránce Star Wars: The Old Republic na Facebooku http://facebook.com/starwarstheoldrepublic.

* Platí podmínky a omezení. Více na www.StarWarsTheOldRepublic.com/preorder.

**Kódy lze uplatnit na stránce www.StarWarsTheOldRepublic.com/preorder. Jejich množství v předobjednávkové kampani je omezeno a budou přidělovány v pořadí podle objednávek.

O společnosti Lucasfilm Ltd.

Lucasfilm Ltd. patří mezi přední světové filmové a zábavní společnosti. Soukromě vlastněnou a dnes již plně etablovanou firmu založil v roce 1971 George Lucas. Kromě působení na poli filmové a televizní tvorby zahrnují její globální aktivity i působení dceřiných firem Industrial Light & Magic a Skywalker Sound, které poskytují služby pro další subjekty zábavního průmyslu v oblasti vizuálních efektů a zvukové postprodukce; společnost LucasArts patří mezi přední světové výrobce a vydavatele zábavního softwaru; společnost Lucas Licensing spravuje globální obchodní aktivity značek společnosti Lucasfilm; společnost Lucasfilm Animation v současnosti produkuje filmovou a televizní tvorbu, mj. Star Wars: The Clone Wars, televizní seriál s půlhodinovými díly, které vznikají za použití nejmodernějších animačních technologií; a Lucas Online tvoří internetový obsah pro všechny značky a obchodní aktivity skupiny Lucasfilm. Vedle toho společnost Lucasfilm Singapore produkuje digitální animovanou tvorbu pro film a televizi, stejně jako vizuální efekty pro budoucí filmové projekty a multiplatformové hry. Plejáda filmové tvorby společnosti Lucasfilm zahrnuje tři z 20 nejúspěšnějších filmových snímků všech dob se skóre 19 Oscarů a více než 60 nominací Filmové akademie. Televizní projekty společnosti Lucasfilm vybojovaly 12 cen Emmy. Sídlo společnosti Lucasfilm Ltd. se nachází v kalifornském San Franciscu. Společnost LucasArts, člen skupiny Lucasfilm Ltd., je předním světovým výrobcem a vydavatelem interaktivního softwaru pro videoherní konzole, počítače a internet. Sídlí rovněž v San Franciscu a také na internetu na adrese www.lucasarts.com. LucasArts založil George Lucas v roce 1982, aby svou vizi špičkové a mnohostranně zaměřené zábavní společnost dodal interaktivní prvek.

O společnosti BioWare

Studio BioWare vyvíjí počítačové, konzolové, přenosné a onlinové videohry se zaměřením na silné příběhy a výrazné postavy a obrovské neprobádané světy. Od roku 1995 vydalo BioWare některé ze světově komerčně nejúspěšnějších titulů mj. cenami ověnčenou Baldur’s Gate™ a série Neverwinter Nights™, Star Wars®: Knights of the Old Republic™, Jade Empire™, Mass Effect™ a Dragon Age™. Společnost BioWare působí v  Edmontonu, Montréalu (Kanada), Austinu, Fairfaxu (USA) a Galway (Irsko). Mezi aktuálně ohlášené projekty BioWare patří stažitelný obsah pro Dragon Age II, Mass Effect 3 a Star Wars®: The Old RepublicTM. V 2008 koupila BioWare největší světová vydavatelská společnost v oblasti elektronické zábavy Electronic Arts.

Další informace o BioWare naleznete na www.bioware.com a také na Twitteru na adrese www.twitter.com/biofeed. K miliónům fanoušků v naší herní komunitě se můžete přidat na webu http://social.bioware.com.

O společnosti Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) je globálním lídrem na poli digitální interaktivní zábavy. Jednotlivá vydavatelství společností pod mnoha značkami publikují a distribuují jak fyzická média, tak i onlinový obsah a služby pro konzole, osobní počítače, mobilní telefony a tablety. Společnost EA má více než 100 miliónů registrovaných hráčů a působí v 75 zemích světa.

Ve fiskálním roce 2011 ohlásila společnost EA se sídlem v kalifornském Redwood City tržby ve výši 3,6 miliardy USD. Všeobecně je uznávána jako přední producent kriticky vysoce hodnocených a kvalitních licencovaných herních sérií, jako jsou například The Sims™, Madden NFL, FIFA, Need for Speed™, Battlefield nebo Mass Effect™. Další informace o společnosti naleznete na oficiálních webových stránkách http://www.ea.com/cz.

Tagged