Portál Blesk.cz změnil grafiku a vylepšil obsah

V pondělí 25. července se zpravodajsko-zábavný portál Blesk.cz (včetně iSport.cz) představil ve zcela nové podobě. Čtenáři se mohou těšit na čistou, svěží grafikou a řadu atraktivních interaktivní funkcí. (TZ)

Více zpráv, více hvězd, více videí, to vše s rychlejším načítání – to je hlavní motto nové podoby portálu Blesk.cz. Díky přehlednější struktuře stránek mají čtenáři snadnější přístup k nejdůležitějším událostem a fotogaleriím. Orientaci na stránkách výrazně usnadňuje nová navigace, která dělí obsah do 10 kategorií – čtenář tak snadno a rychle najde přesně ty informace, které ho nejvíce zajímají. Součástí navigace je i kategorie s nabídkou oblíbených magazínů – Blesk pro ženy, Blesk pro muže, Hobby, iSport a Biják.

Novinkou mezi kategoriemi je sekce Digital, obsahující novinky ze světa mobilů, tabletů, počítačů a internetu, články o focení a domácí kino zábavě a samozřejmě také online hry zdarma. Další inovací stránek Blesk.cz je video portál, kde čtenáři najdou živé zpravodajství z domova i z celého světa či online přenosy.

V nové podobě se v pondělí 25. července představil i stále oblíbenější sportovní server iSport.cz. Pod jednou střechou zde čtenář najde nejaktuálnější zprávy, novinky a videa ze světa sportu a ze života sportovních hvězd. Přehlednější rubriky nově doplňuje podrobný výsledkový servis a statistiky pro fotbalové znalce.

www.blesk.cz

www.isport.cz

www.facebook.com/Blesk.cz

www.facebook.com/deniksport

Ringier Axel Springer CZ je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tituly čte více než 3,9 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice i dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.