Gretzky, Bourque a Chelios mezi hvězdami EA SPORTS NHL 1

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že se v EA SPORTS™ NHL®12 objeví devět velkých jmen historie National Hockey League (NHL). Těchto devět legend NHL bude součástí prakticky všech herních módů, včetně zcela nového Be A Legend. V režimu Be A Legend prožijí hráči celou slavnou kariéru některé z těchto hvězd ve formátu Be A Pro a pokusí se překonat pozoruhodné hokejové rekordy, dosáhnout historických met a splnit úkoly, na které si mohou troufnout jen ti nejlepší. (TZ)

Kromě toho si hráči budou moci zařadit legendy do sestavy kteréhokoli týmu v režimu Be a GM nebo sbírat velmi vzácné karty legend a používat je v režimu Hockey Ultimate Team. V režimu Be a Pro mohou bojovat o post „příští velké legendy“ a překonávat nejrůznější rekordy i statistické milníky. A nakonec je tu i možnost přímé konfrontace s legendami v zápase 1 na 1 (v režimech Rychlá hra, Online a Bitva o pohár), kde se pokusí o vlastní odpověď na stále přítomnou otázku, jak by si někteří z největších hráčů minulosti vedli na ledě proti hvězdám současnosti.

Mezi legendami NHL 12 se objeví taková jména jako Wayne Gretzky, Ray Bourque i nedávný nováček v americké Síni slávy – nezničitelný Chris Chelios – a vedle nich dalších šest velikánů NHL, kteří budou představeni v následujících týdnech. Nejnovější informace o NHL 12 můžete sledovat na česko-slovenské komunitní facebookové stránce EA SPORTS http://www.facebook.com/easports.czsk.

Demo NHL 12 bude celosvětově dostupné od 23. srpna 2011 na Xbox LIVE a Playstation Network*. Prodej NHL 12 na českém a slovenském trhu začne v pátek 9. září 2011.

*Vyžadováno připojení k internetu

NHL 12 vyvíjí studio EA Canada se sídlem ve Vancouveru. Hře bylo uděleno věkové hodnocení PEGI 16. Aktuální informace o tomto hodnocení naleznete na webu www.pegi.info. Další informace o NHL 12 bude přinášet portál sportovních her EA na adrese www.easports.cz a také facebooková komunitní stránka http://www.facebook.com/easports.czsk.

EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS otevírá bezprostřední přístup ke sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL Football, fotbalová FIFA, hokejová NHL®, basketbalová NBA LIVE, NCAA® Football, golfová Tiger Woods PGA TOUR®.

O Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) je předním světovým vydavatelem interaktivního softwaru pro konzole, osobní počítače, mobilní telefony a tablety.  Působí v 75 zemích světa a má více než 100 miliónů registrovaných hráčů.

Ve fiskálním roce 2011 dosáhla společnost EA tržby ve výši 3,6 miliardy USD. Všeobecně je uznávána jako přední producent kriticky vysoce hodnocených a kvalitních licencovaných herních sérií, jako jsou například The Sims™, Madden NFL, FIFA, Need for Speed™, Battlefield nebo Mass Effect™.

Další informace o společnosti naleznete na oficiálních webových stránkách http://www.ea.com/cz.

Tagged