Společnost CzechGeeks hledá ty nejlepší z IT

Společnost CzechGeeks spouští unikátní projekt se zaměřením na oblast informačních technologií. Ve spolupráci s Centrem Paraple, Kontem Bariéry a dalšími organizacemi nabízí možnost handicapovaným lidem splnit si svůj sen. Projekt je určen těm, kteří se orientují nejen v oblasti návrhu a vývoje aplikací, ale i v problematice webových a mobilních aplikací. Projekt CzechGeeks si klade za cíl vybudovat určitou platformu pro vývoj moderních aplikací a inovativních projektů ve spojení s handicapovanými lidmi. (TZ)

„Víme, jak je těžké pro handicapované plnit si obyčejné sny. Rádi bychom tímto projektem podpořili výjimečné odborníky z oblasti ICT, kteří mezi handicapovanými jsou. S jejich pomocí bychom rádi uskutečnili naše nebo přímo jejich nápady a vytvořili tak produkty a řešení, které budou moci využívat miliony lidí po celém světě,“ říká Filip Molčan, spoluzakladatel společnosti CzechGeeks.

Filip Molčan, se stal v tomto roce finalistou soutěže Podnikatel roku v kategorii „Sociálně prospěšný podnikatel“ a v minulém roce jeho další firma získala ocenění „Zaměstnavatel roku bez bariér“. Společnost CzechGeeks, kterou spoluzaložil se bude věnovat jak vývoji aplikací na zakázku, tak i vymýšlení inovativních celosvětových projektů.Společnost CzechGeeks chce vytvořit tým výjimečných mladých lidí, kteří se budou podílet na realizaci unikátních nápadů, ať už vlastních nebo jiných kreativních kolegů. Touto cestou chce pomoci uskutečnit obchodní plány a sny handicapovaným lidem. Účastníci budou mít přístup k moderním hardware i software technologiím a budou moci využívat nové metodiky vývoje aplikací.„V současné době se již připravuje několik výjimečných projektů, které jsou určené primárně pro americký trh a máme v zásobě spoustu dalších nápadů a plánů. Projektem CzechGeeks bychom rádi ukázali světu, že v Česku máme spoustu šikovných lidí,” dodává Filip Molčan.

Více informací o projektu CzechGeeks naleznete zde:

http://www.hledamenejlepsi.cz/Home.html