Bezvadná detekce? TrustPort je ta pravá volba! TrustPort Antivirus 2012 vítězí v posledním testu Virus Bulletinu

Po sérii úspěchů v předchozích letech prokázal TrustPort Antivirus opět nejlepší schopnost detekce malwaru na světě. V nedávném srovnávacím testu časopisu Virus Bulletin opět dosáhl pozoruhodných výsledků a posunul detekci škodlivých kódů dále k magické hranici nulové tolerance. Jak reaktivní metody, tak proaktivní techniky přispěly k tak vynikajícímu umístění TrustPort Antiviru. (TZ)

Srovnání zahrnovalo sadu testů, zkoumajících rezidentní detekci i detekci na vyžádání, rychlost propustnosti dat, schopnosti skenování archivů, zatížení systémových zdrojů, reaktivní a proaktivní detekci a tak podobně. TrustPort Antivirus exceloval ve všech typech detekce malwaru, a to při zachování rozumných rychlostí skenování.

TrustPort Antivirus zastavil 100 % prokazatelně se vyskytujících virů, 99,9 % červů a 99,9 % trojanů v testu skenování na vyžádání. Software nespustil naprosto žádný falešný poplach. V testu rezidentní ochrany detekoval TrustPort Antivirus 100 % prokazatelně se vyskytujících virů, 99,69 % červů a 98,88 % trojanů. Tyto výsledky svědčí o kvalitě technologie, založené na více skenovacích jádrech a optimalizované pro nejlepší výkon.

Reaktivní a proaktivní testování Virus Bulletinu je velmi užitečné pro svou vysokou informační hodnotu. Zkoumá jak tradiční skenování za pomoci virových vzorků tak proaktivní detekční metody, díky čemu podává lepší obraz celkového výkonu. Také zde dosáhl nejvyšší průměrné detekce TrustPort Antivirus, který s detekčním poměrem 96,74 % porazil všechny ostatní produkty. Jeho průměrná reaktivní detekce vyšplhala až na 99,61 %.

„Očekávala jsem vysoké umístění,“ řekla k tomu Marcela Parolková, ředitelka obchodního oddělení společnosti TrustPort. „Do srovnávacího testu jsme poslali zbrusu novou verzi našeho produktu, a byli jsme si zcela jistí, že uvidíme skvělý výsledek.“ Současně požádala uživatele o zpětnou vazbu k nové verzi. „Jsme vděční všem lidem, kteří zkoušejí a používají náš software, kteří nám pomáhají zdokonalit naše produkty, a to tak, že nám sdělují své zkušenosti a názory. Vždy je prostor pro další zlepšení.“

Profil společnosti TrustPort

TrustPort je přední výrobce bezpečnostního softwaru. V mnoha nezávislých testech se TrustPort řadí ke světové špičce v oblasti bezpečnostních řešení pro informační a komunikační technologie. Nedávné testy realizované společnostmi Virus Bulletin a AV-Comparatives potvrdily prominentní pozici TrustPortu v antivirovém odvětví. Produkty firmy TrustPort jsou nabízeny v několika jazykových mutacích a chrání firmy a domácnosti ve více než stovce zemí světa. Společnost TrustPort patří do Cleverlance Group, která se řadí mezi přední středoevropské podniky poskytující řešení a služby v oblasti informačních technologií.

Pro více informací prosím navštivte stránky www.trustport.com nebo nás kontaktujte s použitím níže uvedených údajů: