Nová verze firmware pro Prestigio Multipad PMP3074B a PMP3084B

Společnost Prestigio vydala novou verzi firmware pro modely MultiPad PMP3074B a PMP3084B.

Nová verze 2.1.16 pro MultiPad PMP3074B a 2.1.14 pro MultiPad3084B obsahuje Android Marketplace, který nahrazuje předchozí alternativní aplikace AppsLib Market nebo Slide me Android Marketplace. V nabídce je více než 200 000 různých her ​​a aplikací. S oficiálním Google Android Marketem máte jednoduchý přístup do digitálního světa. (TZ)

Nové aktualizace mají zdokonalenou lokalizaci prostředí a také jsou vyřešeny drobné potíže předchozí verze firmware se spouštěním některých her.

Díky technologii OTA (Over the Air) oba modely PMP3074B a PMP3084B automaticky najdou aktualizace, které okamžitě nainstalují.

Před instalací firmwaru Prestigio důrazně doporučuje zálohovat veškerá data.

O společnosti Prestigio

Značka Prestigio přináší na trh exkluzivní kombinaci elegance, vysoké kvality  produktů, moderní technologie a designu, a to do více než 70 zemí. Prestigio usiluje o inovativní a spolehlivé produkty, které uspokojí rostoucí poptávku po dostupných, moderních IT produktech a spotřební elektronice.  Produktové portfolio zahrnuje GPS navigace, PC, zařízení pro ukládání dat, elektronické čtečky knih, tablety, příslušenství Apple atd.

Pro více informací navštivte  www.prestigio.cz ,  www.prestigio.com