Nová Prestigio čtečka elekronických knih PER3162BN

Společnost Prestigio představuje nový model Prestigio čtečky elektronických knih – PER3162BN.

Nový model Prestigio PER3162BN nahrazuje  PER3162B. Je zachován ultra tenký design 10.5mm  a vysoce kvalitní 6”  E Ink displej. (TZ)

Navíc má model řadu vylepšení, např. pokročilý 400MHz processor od ROCKCHIP. K uložení elektronických knih, obrázků a audio souborů je možné použít vnitřní 2 GB paměť nebo micro SDHC kartu s kapacitou až 32 GB. Čtení až 6000 stran na jedno nabití umožňuje baterie s kapacitou 1,400mAh.

E Ink display Prestigio čtečky PER3162BN simuluje potištěný papír, a to díky vynikajícímu kontrastu  a 16 úrovním šedé. Také otáčení stránek je plynulé.

Kromě toho Prestigio  PER3162BN nyní podporuje vice formátů. Je kompatibilní s PDF/ePUB s Adobe DRM, TXT, PDB, HTML, FB2 pro eBooky; MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, OGG pro Audio, a JPG, BMP pro obrázky.

Součástí balení jsou vysoce kvalitní sluchátka, stylové pouzdro, USB kabel a rychlý průvodce.O společnosti Prestigio

Značka Prestigio přináší na trh exkluzivní kombinaci elegance, vysoké kvality  produktů, moderní technologie a designu, a to do více než 70 zemí. Prestigio usiluje o inovativní a spolehlivé produkty, které uspokojí rostoucí poptávku po dostupných, moderních IT produktech a spotřební elektronice.  Produktové portfolio zahrnuje GPS navigace, PC, zařízení pro ukládání dat, elektronické čtečky knih, tablety, příslušenství Apple atd.

Pro více informací navštivte  www.prestigio.cz ,  www.prestigio.com