Konica Minolta představuje PSES 2.2: unikátní nástroj na kontrolu tiskových operací a nákladů

Společnost Konica Minolta, přední výrobce a dodavatel tiskových a dokumentových řešení, představil novou verzi PageScope Enterprise Suite – PSES 2.2. Nový nástroj, díky kterému mají uživatelé tiskové operace, procesy i náklady dokonale pod kontrolou, se od svého předchůdce liší zejména podporou sekundárního autentizačního serveru a reporty s podrobnými informacemi o průběhu zatížení.  (TZ)

Konica Minolta v letošním roce uvádí už druhou verzi, další novinky jsou plánovány až na první čtvrtletí příštího roku.

„Soustředíme se na další rozvoj této aplikace, která prochází každý rok důležitými změnami a neustále vylepšuje své funkce. PSES 2.2 získala již za své inovativní řešení první významná ocenění,“ říká Pavel Kelča, produktový manažer společnosti Konica Minolta Business Solution Czech.

Softwarové řešení PageScope Enterprise Suite systematicky propojuje jednotlivé aplikace, integruje je a pomáhá sdílet data pomocí jediného serveru, čímž výrazně usnadňuje práci s tiskovými zařízeními a dokumenty.

PSES obsahuje následující moduly:

  • NetCare Device Manager pro správu a centralizovaný dohled tiskových zařízení

  • Account Manager pro přehled o provozu a nákladech dle uživatelů, středisek a projektů

  • Authentication Manager pro centrální správu uživatelů

  • MyPrint Manager pro rozšíření možností tisku např. o funkci Follow Me

  • MyPanel Manager pro vlastní nastavení ovládacích panelů pro každého uživatele

Software je plně lokalizován do českého jazyka, modul NetCare Device Manager je zdarma, ostatní moduly si zákazníci mohou vyzkoušet zdarma po dobu 60 dní.

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.

Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech

Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2010 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem přes 65 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (38,2 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (27 %). Více informací na www.konicaminolta.cz.