Philips 226V3LAB8: Dokonale živý obraz i zvuk

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představila nový Full HD LED monitor od společnosti Philips. Model 226V3LAB8 je díky svému atraktivnímu designu a stereofonnímu ozvučení vhodným multimediálním vybavením do jakéhokoliv interiéru. K jeho přednostem patří i příznivá cena. (TZ)

Nový LCD panel Philips 226V3LAB8 pracuje ve Full HD rozlišení 1920 x 1080 pixelů s poměrem stran 16:9 a díky LED technologii podsvícení dokáže zobrazit maximálně přirozené barvy. Technologie SmartContrast (10 000 000:1) zaručuje dokonalé detaily černé barvy. Monitor disponuje jak digitálním (DVI), tak analogovým (VGA) vstupem signálu. O zvuk se starají dva zabudované stereofonní reproduktory s výkonem 1,5 W.

Atraktivní, tenký displej je nabízen v elegantním, lesklém provedení a je ideálním multimediálním doplňkem do kanceláře i domácnosti.

Technické parametry:
Typ LCD panelu TFT-LCD
Podsvícení W-LED
Optimální rozlišení 1920 x 1080 při 60 Hz
Úhlopříčka 21,5“ (54,69 cm)
Formát obrazu 16:9
Odezva 5 ms
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 10 000 000 : 1
Hmotnost: 3 kg
Cena: 2363 Kč bez DPH

###

O MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů, televizních monitorů a průmyslových zobrazovačů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchajwanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými retailovými a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.