NETBOX Televize nabízí nový tarif TV Komplet pro ty nejnáročnější

SMART Comp. a. s., poskytovatel internetu a digitální televize pod značkou NETBOX,  rozšiřuje tarify NETBOX Televize o TV Komplet. Ten splňuje představy i těch nejnáročnějších zákazníků. (TZ)

Doposud se nabídka NETBOX Televize skládala ze dvou základních tarifů „NETBOX TV Začínám“ a „NETBOX TV Přepínám.“ Zákazník si  navíc mohl obsah tvořit sám, a to díky široké škále tematických televizí.
Od října je tu však něco pro opravdové filmové fajnšmekry a milovníky všech televizních žánrů.
NETBOX uvádí na trh nový tarif NETBOX Televize nesoucí výstižný název TV Komplet, který obsahuje téměř 100 televizních kanálů. Mezi nimi jsou i programy ve vysokém rozlišení a atraktivní 3D kanál.

„Naši zákazníci nás poptávali po balíčku, který by obsahoval opravdu široký a kvalitní výběr televizních kanálů. Právě tato přání byla impulsem k vytvoření nového tarifu, který obsahuje všechny obvyklé tematické televize“ řekl vedoucí marketingového oddělení David Otoupalík a dodal: „Pro dospělé je k dispozici i jeden erotický kanál.“

Tarif TV Komplet stojí 1299 Kč měsíčně a součástí této ceny je již pronájem HD set-top boxu. Navíc je možné v rámci jedné domácnosti připojit až tři televize a získat tak kvalitní HD obraz do všech pokojů v bytě.  Službu je možné objednat i v rámci výhodného balíčku s internetem 100/100 Mb/s, za zvýhodněnou cenu
1499 Kč vč. DPH.

Pokud by si zákazník z nabídky téměř 100 kanálů přeci jen nevybral nebo měl chuť na konkrétní film, je pro něho vždy připravená NETBOX Videopůjčovna. Ta skýtá to nejlepší z filmové branže a je každý měsíc aktualizována. Zapůjčení filmu je snadné a provádí se přímo prostřednictvím televizního menu.

Samozřejmostí je také množství dalších doplňkových služeb, kterými jsou Videorekordér, TV Archiv, Internetové rádia atd.

NETBOX Televize se začátkem školního roku rozšířila hned o tři nové programy, kterými jsou TLC, Animal Planet v HD a TV Slovácko. Všechny tyto programy vysílají v češtině, a to 24 hodin denně.

Společnost SMART Comp. a. s. je provozovatelem telekomunikační optické sítě  NETBOX®  ve městech Brno, Praha, Jihlava, Havlíčkův Brod, Olomouc, Zlín, Opava a Nový Jičín. Nabízí rychlost připojení k internetu až 100 Mb/s bez omezení stažených dat. Síť NETBOX® poskytuje spolehlivé služby internetu, telefonování (VoIP) a digitální televize (IPTV) s mnoha rozšiřujícími funkcemi (VOD – videopůjčovna, PVR – videorekordér, HD – vysoké rozlišení, atp.). Služby NETBOX® jsou dostupné pro více než 100 000 domácností a firem. Další informace o společnosti a nabídce služeb NETBOX® naleznete na www.netbox.cz.