Skvělé televizní zážitky pro každého!

“Skvělý fotbal na velkých obrazovkách” byl slogan Sharpu na letošním veletrhu IFA v Berlíně. Japonská technologická společnost nyní představuje své nejnovější televizní přijímače, které dokazují věrnost konceptu “velké je krásné”. LC-60LE635E má úctyhodný displej s úhlopříčkou 152 centimetrů (60 palců), Full HD X-Gen LCD panel, 100 Hz technologii a poznávací znamení řady AQUOS – LED podsvícení pro vyjímečně ostrý obraz. Tyto vlastnosti zaručují čelní místo v portfoliu špičkových televizorů značky Sharp pro tuto televizi, která vás překvapí svou vynikající kvalitou obrazu a extrémně nízkou spotřebou energie (energetická třída A+). (TZ)

Velké je krásné – a ceny jsou tak nízké

“Představení televizoru LC-60LE635E s úhlopříčkou 152 cm a navíc za velmi atraktivní cenu nám poprvé umožňuje oslovit ty spotřebitele, kteří se v minulosti rozhodovali při svých nákupech především podle ceny. Jsme hrdí na to, že můžeme nyní těmto zákazníkům předložit takovou nabídku, při které nebudou muset šetřit na výkonu či kvalitě. Nejnovější televizor Sharp nabízí celou řadu funkcí, které snadno dokáží to samé jako jejich dražší konkurenti ve stejné třídě,” Hanspeter Seiss, produktový manažer pro spotřební elektroniku společnosti Sharp Electronics pro střední a východní Evropu.

LC-60LE635E přichází s mnoha funkcemi, které proměňují sledování televize ve zcela nový druh zážitku. Současné multimediální funkce vylepšuje internetová televize AQUOS NET+. Tato platforma umožňuje divákům přístup k téměř 70 různým widgetům, jako je například video na vyžádání Viewster, a také zcela volný přístup k internetu. To znamená, že diváci mohou využít reklamní přestávky pro kontrolu svých e-mailů nebo prohlížení oblíbených webových stránek. Kromě toho má LC-60LE635 integrovaný HD tuner a vestavěný multimediální přehrávač. Ten může být použit k prohlížení fotografií, přehrávání videa nebo poslechu hudby na televizoru přes USB nebo DLNA. Další integrovaná funkce LC-60LE635E je stále aktuální elektronický programový průvodce (EPG): jednoduše jej otevřete a zjistíte, co bude vaše televize vysílat v příštích sedmi dnech.

Model LC-LE635E z řady Sharp AQUOS je dodáván s obrazovkou o velikosti 60 palců (152 cm) a už nyní je k dostání u prodejců.