Zachyťte to, co jiné kompaktní fotoaparáty nevidí

Praha – 11. října, 2011 – Využívejte svůj objektiv naplno bez ohledu na to, zda snímáte přírodní scenérii nebo večírek u svých přátel. Se dvěma modely fotoaparátů Samsung PL210 a WB210, které byly představeny začátkem roku na veletrhu CES, dostanete do záběru vše, co potřebujete. (TZ)

Chytré filtry pro speciální efekty

Společnou vlastností těchto dvou modelů je funkce Smart Filter 2.0 – technologie se speciálních efektů, která vám umožní jednoduše a rychle měnit náladu fotografií a videonahrávek pomocí nových režimů. Např. efekt Soft Focus zvolíte pro hladší snímky, Half Tone Dot, Old Movie pro retro styl fotografií a Enhanced Movie Filter při natáčení videí v HD rozlišení.

Supertenký a stylový PL210

Máte rádi jednoduché ovládání a zároveň vám záleží na kvalitě vašich fotografií? Fotoaparát PL210 je vybaven 27mm širokoúhlým objektivem s 10násobným optickým zoomem, který vám umožní obsáhnout celé zorné pole. Nemusíte se už trápit tím, že na svých snímcích nezachytíte mrakodrapy či zajímavé přírodní scenérie v celé jejich velikosti. Tento fotoaparát si okamžitě zamilujete – s jeho tenkostí pouhých 19,7 mm je neuvěřitelně kompaktní a dostatečně tenký, aby se vám vešel do kapsy, takže ho s sebou můžete nosit opravdu všude.

Milovníci širokých a jasných fotografií si také přijdou na své – třípalcový displej s vylepšeným kontrastem automaticky detekuje okolní osvětlení a sám upraví jas pro optimální zobrazení. Záruku vysoké kvality obrazu pro vás představuje 14megapixelový obrazový snímač a záznam videa v HD rozlišení.

Extrémně širokoúhlý objektiv a 12násobný optický superzoom modelu WB210

Pokud rádi pořizujete panoramatické fotografie nebo záběry z velké vzdálenosti v okolní krajině, na modelu WB210 oceníte extrémně širokoúhlý objektiv s ohniskem 21mm nebo 12násobný optický zoom. S fotoaparátem Samsung WB210 se již nikdy nebudete muset obávat, že se vám fografovaná scéna nevejde do záběru. Současně ale i sebevzdálenější předměty přitáhnete až prakticky do své dlaně díky 12násobnému zoomu.

Se 14megapixelovým snímačem pro pořízení jasných fotografií pro vás bude focení či nahrávání videa v HD kvalitě zábavou. Během následného prohlížení fotografií či videa s přáteli uvítáte velkou 3,5palcovou dotykovou obrazovku s intuitivním uživatelským rozhraním Smart Access, které vám maximálně usnadní ovládání. Se svým 22,4 mm tenkým kovovým tělem patří model WB210 do kategorie kompaktních a snadno přenosných fotoaparátů.

Doporučená MOC fotoaparátu Samsung PL210 činí 3.490,- vč. DPH a u fotoaparátu WB210  5.990,- vč. DPH.

O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog