Effectix Analyzer získal ocenění Top Rated v soutěži Internet Effectiveness Awards 2011

Praha, 12. října 2011 – Ocenění Top Rated získala česká desktopová aplikace Effectix Analyzer ve známé soutěži Internet Effectiveness Awards 2011. Soutěž se zaměřuje na nejlepší internetová řešení, jež mají nejvyšší efekt vztažený k nákladům na projekt. Effectix Analyzer se umístil v kategorii Business to Business. Výrobcem je Effectix.com s.r.o. specializující se na SEO a efektivní online komunikaci. (TZ)

Ocenění v kategorii Business to Business získávají řešení, jež nejefektivněji využívají internet a on line média ke spolupráci firem mezi sebou při obchodním styku, případně při poskytování a zlepšování služeb nebo při komerční komunikaci. Měřítkem úspěšnosti je celkový přínos pro firmy vztažený k nákladům na internetové řešení.

Co přesně umí Effectix Analyzer

Effectix Analyzer je aktuálně jediný nástroj, který dokáže online měřit, vyhodnocovat a porovnávat finanční výhodnost internetových katalogů, PPC reklamy, SEO optimalizace a jiné reklamy na internetu (firmy.cz, zbozi.cz, edb.cz, najisto.cz, Sklik, AdWords, Facebook).

Effectix Analyzer tak umožňuje řídícím pracovníkům i marketingovým manažerům plánovat každou další kampaň na internetu efektivně a s maximálním možným zacílením na konkrétního zákazníka.

Effectix Analyzer lze vyzkoušet zdarma, stáhnout jej lze na stránkách výrobce. Effectix.com také zřídil pro speciální stránky http://www.analyzuj.cz.

O soutěži Internet Effectiveness Awards

Jsou to ocenění udílená nejefektivnějším internetovým řešením na českém internetu. Ceny IEA jsou uznáním, že vítězové dokážou využít digitální média ke vzniku nových způsobů podnikání, k poskytování svých služeb on-line, k lepší komunikaci se zákazníky, se zaměstnanci či občany, a dokážou přitom dosáhnout reálných výsledků. Porota každoročně vybírá vítězná řešení na základě jejich efektivity. Hledí na výsledky a úspěchy, kterých řešení dosáhla prostřednictvím digitálních médií. Měřítkem je celkový úspěch vztažený k nákladům na projekt. Více info na http://www.iea.cz.

O společnosti Effectix.com

Effectix.com, s.r.o. zajišťuje pro rozsáhlé portfolio svých klientů služby v oblasti efektivního internetového marketingu. Vytváří kontinuální a celistvý internetový obraz firmy, od výroby webových stránek nebo internetových obchodů, přes SEO optimalizaci až po následnou propagaci a zviditelnění firem v internetové síti.

Díky širokému záběru svých zaměstnanců poskytuje komplexní servis v internetové oblasti s jasným zaměřením na maximalizaci okamžitých prodejních výsledků. Nadstandardním klientským servisem pracujeme pro malé, střední i velké firmy se stejnou zodpovědností a zápalem. Otevřená spolupráce s klientem má za cíl postavit jej do sebevědomé pozice v oboru tak, aby byl schopen auditovat všechny navrhovaná řešení, posoudit jejich výhodnost a kompetentně se rozhodovat. Více informací o společnosti naleznete na http://www.effectix.com.