Partners spustili vysílání vlastní webové televize

Česká finančněporadenská společnost Partners spustila na konci října historicky první vysílání své webové televize. Na počítačích tak může několik tisíc poradců Partners najednou sledovat vysílání z brněnského televizního studia a klást své otázky k dané problematice prostřednictvím on-line chatu. Partners web TV bude společnost využívat především jako zpravodajský a výukový kanál pro svou distribuční síť. (TZ)

První živé vysílání Partners web TV mohli poradci Partners sledovat poslední říjnový týden. Ředitel distribuce Partners a místopředseda představenstva Petr Borkovec v živém vysílání představil nový nástroj na tvorbu finančního plánu pro klienty a zodpověděl otázky k danému tématu, které poradci posílali přímo do vysílání prostřednictvím on-line chatu.

Projekt webové televize je novým komunikačním kanálem společnosti Partners, který jí umožňuje poutavou formou přinášet informace rozvětvené síti poradců na celém území České republiky. Webová televize je využívána také společností Partners akademie v rámci ročního přípravného kurzu pro získání certifikátu EFA. Jejím prostřednictvím mohli účastníci kurzu diskutovat s takovými odborníky jako jsou například Vladimír Bezděk, Pavel Kohout či Petr Šimčák z Pioneer Investments. Odvysílané pořady je možné následně zhlédnout i ze záznamu.

Budoucnost webové televize

„Na první vysílání webové televize máme hodně pozitivní ohlasy. Je to nástroj, který nám umožní efektivně vzdělávat a komunikovat s celou distribuční sítí bez nutnosti přesunů na jedno místo. Je to rozhodně lepší způsob předávání informací než rozesílání dlouhých textů emailem. Televizi budeme dále technicky i obsahově vylepšovat a kdo ví, zda jednou nebudeme vysílat i pro naše klienty, kterých je dnes již čtvrt milionu,“ říká Petr Borkovec.

Součástí vysílání je i možnost paralelního promítání power pointové prezentace a odpovídání na on-line dotazy na chatu. Divák si sám ovládá velikost jednotlivých oken obrazovky.

Obrazovka webové televize Partners.

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Tomášem Prouzou a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“