Data Symposium přináší poznatky z praxe

Praha, 28.. listopadu 2011 – Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra pořádá společně s DW Klubem tento čtvrtek již osmý ročník prestižní IT konference Data Symposium. Toto tradiční setkání předních odborníků v oblasti informačních technologií se uskuteční v konferenčním centru Tower v Praze.  (TZ)

Tak jako v předchozích ročnících, i letošní konference bude mít mezinárodní charakter a vystoupí zde významné osobnosti z oboru, zejména z Kanady. Představí nejen lokální, ale také zahraniční případové studie a umožní tak účastníkům získat širší informace o projektech Information Managementu i za hranicemi České a Slovenské republiky.

Dopolední blok je věnovaný informačnímu managementu, Data Governance a mobilní Business Intelligence.

Odpolední program je stejně jako v předchozích ročnících rozdělen do dvou částí – business a technologické. Business část se věnuje konkrétním případovým studiím, o své zkušenosti a postřehy se s návštěvníky konference podělí společnosti Bank of Montreal, Cetelem, Česká spořitelna a GTS Czech. Technologická část představí řešení společností Ataccama, Compuware, Microsoft a  Sybase.

„Data Symposium bylo vždy především o praktických poznatcích, které s ostatními zúčastněnými sdílejí ve svých přednáškách skutečné špičky z oboru. Jsme přesvědčeni, že v tomto duchu proběhne i letošní ročník,“ říká Ondřej Frydrych, generální ředitel, Adastra Česká republika

Více informací o programu a registraci naleznete na: http://www.datasymposium.cz
Partnery letošního ročníku conference jsou společnosti Adastra Business Consulting, Ataccama, Compuware, Microsoft a Sybase. Mediálními partnery jsou odborný měsíčník Bankovnictví, časopis Finanční management a měsíčník Moderní řízení.

O DW Klubu

DW Klub je prestižní  nezávislé sdružení špičkových profesionálů z oboru Data Warehousingu a Business Intelligence v České republice a na Slovensku. Skládá se z cca 30 členů – zástupců z nejvýznamnějších českých a slovenských společností různých odvětvích včetně bankovnictví (Česká spořitelna, ČSOB, GE Money Bank, Raiffeisenbank, Tatrabanka), pojišťovnictví (Česká pojišťovna, ČSOB pojišťovna, ING), telekomunikace (Telefónica O2, T-Mobile, Vodafone) a mnoho dalších. Na pravidelných setkáních
se diskutují nejžhavější praktická témata z oboru a vystupují zde přední odborníci od nás i ze zahraničí. DW Klub vznikl v roce 2001 z iniciativy společnosti Adastra, která organizačně zajišťuje jeho chod.

O společnosti Adastra

Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která dodává špičková softwarová řešení pro váš business. Technologicky nezávislá řešení odrážejí rozsáhlé zkušenosti firmy načerpané z realizace stovek projektů, například pro společnosti Ahold, Allianz, Bank of Montreal, Barclays Bank, Bell Canada, Cetelem, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DHL, Dresdner Bank, Generální ředitelství cel,
GTS Novera, Komerční banka, Orange Slovensko, Telefónica O2, Tipsport, Vodafone, Volkswagen AG a další. Více informací na www.adastra.cz a www.adastragrp.com.