Vývojářská konference GOPAS DevCon 2011 již ve čtvrtek 1.12. Láká i Windows Phone 7.5

Praha, 29. Listopadu 2011 – GOPAS DevCon 2011 je za dveřmi. Počítačová škola Gopas a společnost Microsoft pořádají tuto odbornou vývojářskou konferenci 1. prosince 2011 v prostorách Multiplexu CineStar v Praze na Černém Mostě. Návštěvníci se mohou dozvědět žhavé novinky, které Microsoft oficiálně představí až v příštím roce. Hlavními tématy zde budou novinky v .NET Framework, Visual Studio a také Vývoj aplikací pro Windows Phone 7.5. (TZ)

„Když vidím, jak dlouhý kus cesty urazily Windows Phone 7.5 za pouhý rok od svého vydání, nedovedu si ani představit, s čím Microsoft přijde příští rok, navíc když do hry vstoupí i Windows 8 plně optimalizované na tablety,“ říká David Gešvindr, který bude o vývoji aplikací pro Windows Phone 7.5 na konferenci přednášet. „Windows Phone 7.5 nabízí vývojářům plnohodnotnou moderní platformu pro vývoj mobilních aplikací včetně kvalitních vývojářských nástrojů zcela zdarma,“ dodává David Gešvindr.

Těšit se můžete také na ASP.NET 4.5, Denali nebo VS vNext. Přestože se jedná o novinky oficiálně Microsoftem uváděné až v příštím roce, na konferenci GOPAS DevCon 2011 se s nimi budete moci seznámit již na začátku prosince.

Více informací včetně programu konference najdete na www.devcon.teched.cz

O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.