Sunnysoft právě dnes uvádí očekávaný Galaxy Nexus na náš trh. V první vlně a v největším množství

Praha, 14. prosince. 2011 – Společnost Sunnysoft, specializovaný prodejce chytrých telefonů a příslušenství právě uvedla do prodeje další novinku na bitevním poli smartphonů – očekávaný Galaxy Nexus. Ten je prvním smartphonem s novým Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich a HD Super AMOLED displejem. O možnosti odemykat tento přístroj vlastním obličejem se již vedou žhavé debaty. (TZ)

„Sunnysoft nabídne horkou novinku konce roku v největším množství a očekáváme, že se tento model stane přes noc hitem Vánoc. Do konce roku se chystáme prodat minimálně 500 kusů tohoto chytrého telefonu,“ uvedl Michael Horejsek ze Sunnysoftu. „K úspěchu má tento přístroj ideální předpoklady, protože Galaxy Nexus je dokonalou kombinací špičkového hardwaru a softwaru od předních technologických jedniček společností Samsung a Google. Mezi nejdůležitější přednosti patří kvalitní multi-tasking, podpora grafických karet, podpora NFC a plnohodnotné prohlížení webových stránek,“ doplňuje Horejsek ze Sunnysoftu.

GALAXY Nexus je vybaven 4.65 palcovým HD Super AMOLED displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů a 1.2 GHz dvoujádrovým procesorem. Android 4.0 Ice Cream Sandwich nabízí vylepšené uživatelské rozhraní a nové funkce Android platformy. Nejvíce diskutovanou novinkou je možnost odemknout telefon svým obličejem. Nexus umí rozpoznat obličej majitele a na základě pozitivní identifikace odemkne telefon. Prostřednictvím funkce Android Beam mohou uživatelé snadno sdílet stránky, aplikace i videa na krátkou vzdálenost mezi telefony. S aplikací Lidé budete moci elegantně pracovat se sociálními sítěmi.

GALAXY Nexus zprostředkuje okamžitý přístup k softwarovým aktualizacím a novým aplikacím. Smartphone samozřejmě nabízí velké množství Google mobilních služeb, včetně Android Marketu, Gmailu, Map Google 5.0 s 3D mapami a navigací, Google Earth, YouTube, synchronizaci s Kalendářem Google a redesignovanou aplikaci Google+. Smartphone GALAXY Nexus, jako nástupce modelu Nexus S, se pyšní nadčasovým designem podpořeným beztlačítkovým jemně zakřiveným displejem.

Cena na Sunnysoft.cz je 13990 Kč.

O Sunnysoft s.r.o., divize Obchod

Jsme přední maloobchodní prodejce chytrých telefonů a tabletů s 12ti letou historií. Ke smartphonům a mobilním telefonům známých i neznámých značek nabízíme prostřednictvím sítě prodejen a eShopu nejširší nabídku příslušenství na trhu i odborné poradenství. Mezi naše spokojené zákazníky patří jednotlivci i největší tuzemské firmy a organizace.

Na našem trhu zastupujeme mimo jiné anglický Powertraveller (www.solarninabijecky.cz), švédský Brodit (držáky mobilních zařízení do aut, www.brodit.cz) a rovněž švédský Krusell (stylová pouzdra a brašny pro mobilní telefony a notebooky www.krusell.cz).

Ve společnosti Sunnysoft tvoří divize Obchod společně s divizí Software, která se specializuje na software pro mobilní platformy, dva hlavní pilíře její činnosti. V roce 2009 se společnost Sunnysoft umístila v žebříčku firem TOP 100 ICT, získala titul IT produkt 2009 za řešení mControl a uvedla na trh značku Powertraveller. Více na www.sunnysoft.cz.