IGNUM navyšuje parametry virtuálních dedikovaných serverů

Praha, 11. 1. 2012 – Společnost IGNUM vylepšuje parametry všech variant virtuálních dedikovaných serverů ve své nabídce. Zákazníci mohou v nejvyšší variantě Expert využívat až 6 GB operační paměti a 100 GB diskového prostoru. Současní zákazníci mohou s žádostí o navýšení parametrů jejich serverů kontaktovat technickou podporu IGNUM, výše měsíčních poplatků přitom zůstává zachována. (TZ)

Varianta Student nabídne dvojnásobek operační paměti (2 GB) a 30 GB prostoru pro data (dříve 20 GB), alternativa Standard navyšuje operační paměť na 3 GB (dříve 2 GB) a diskový prostor ze 40 GB na 60 GB a nejvyšší varianta Expert zdvojnásobuje kapacitu operační paměti na 6 GB a zvětšuje diskový prostor na 100 GB (dříve 60 GB).

Všechny virtuální dedikované servery IGNUM nabízejí připojení k internetu rychlostí 1 Gb/s bez omezení přenosu dat, aktualizace operačního systému bez restartu a vzdálené ovládání pomocí VDS panelu (online restart ad.). Servery mohou mít předinstalovaný operační systém Linux (Debian 5.0 Lenny nebo Debian 6.0 Squeeze), volitelně lze předinstalovat rovněž MS Windows Server 2008 Datacenter R2. Pro provoz virtuálních dedikovaných serverů využívá IGNUM špičkovou technologii Microsoft Hyper-V.

„Virtuální dedikované servery IGNUM představují nákladově velmi efektivní cestu k získání kvalitního zázemí pro internetové projekty,“ řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Naši zákazníci nyní získají za stejnou cenu vyšší výkon a téměř dvojnásobek prostoru na data, se svým virtuálním serverem pak mohou pracovat velmi podobně jako s klasickým dedikovaným strojem.“

Kompletní nabídka virtuálních dedikovaných serverů je k dispozici na stránkách ignum.cz/serverhosting/hyper-v-vds.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionální poskytovatel hostingových služeb a registrátor internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době se počtem CZ domén ve své správě řadí na 3. místo. Další informace o službách společnosti IGNUM získáte na adrese www.IGNUM.cz.