Pohodový tarif pro mladé: 40 volných minut a 100 SMS za 180 Kč měsíčně

Tarif O2 Pohoda nabízí za 180 Kč měsíčně (vč. DPH) 40 volných minut volání do všech sítí a 100 volných SMS. Za 280 Kč měsíčně tarif zahrnuje i Internet v mobilu Start. Od 1.března mohou nabídku využít všichni zákazníci do 26 let. “O2 Pohoda s Internetem v mobilu Start je tarif s nejnižším měsíčním paušálem na českém trhu, který kombinuje volné minuty, SMS a internet v mobilu. Je to ideální tarif pro mladé, kteří chtějí být kdykoliv online a využívat výhody do všech sítí. Navíc je možné ho kombinovat s pořízením nového chytrého telefonu už za jednu korunu,” říká Petr Matějovský, ředitel pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica Czech Republic. (TZ)

Telefónica tak rozšířila stávající nabídku paušálních tarifů pro mladé. K oblíbenému tarifu O2 [:kůl:] teď navíc přibyl druhý tarif O2 Pohoda. Po provolání volných minut stojí další minuta hovoru 4,60 Kč, SMS nad rámec přijde na 1,60 Kč a MMS na 5,90 Kč. Ceny jsou tedy stejné jako u tarifu O2 [:kůl:], který nabízí za 250 korun měsíčně (vč. DPH) 60 volných minut a neomezené SMS v rámci sítě O2.

K oběma tarifům pro mladé lze získat O2 Internet v mobilu Start za zvýhodněnou cenu 100 Kč měsíčně, přičemž běžná cena tohoto připojení s FUP 150 MB činí 150 korun. Další velkou předností je možnost získat O2 Mobilní Internet za 200 korun měsíčně s FUP 500MB, oproti běžné ceně 300 korun.

O společnosti Telefónica Czech Republic

Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozuje téměř sedm miliónů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Nabízí nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice. Mimořádnou pozornost věnuje využití růstového potenciálu především v datové a internetové oblasti. Společnost provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace – datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Telefónica Czech Republic je také předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.

O společnosti Telefónica

Společnost Telefónica je z hlediska tržní kapitalizace jednou z největších telekomunikačních firem na světě. Své obchodní aktivity zaměřuje především na služby pevné a mobilní telefonie, přičemž za klíčový nástroj k rozvoji obojího považuje širokopásmové připojení. Společnost ve významném rozsahu působí celkem v 25 zemích světa a počet jejích zákazníků dosahuje téměř 300 milionů. Její zastoupení se soustřeďuje na Španělsko, Evropu a země Latinské Ameriky, kde realizuje svou růstovou strategii. Telefónica je 100% soukromá společnost, akcie společnosti jsou kotované na burze v Madridu a dalších burzách a dělí se o ně více než 1,5 miliónu přímých akcionářů.