TrustPort vydává novou aplikaci pro chytré telefony

Brno, 30. července 2012 – TrustPort, přední výrobce bezpečnostního softwaru, dnes vydává novou aplikaci pod názvem Portunes. Jedná se o chytrý nástroj, bezpečné úložiště všech citlivých informací. Tato freewarová aplikace je určena pro iPhone, iPad a platformu Android. Software je také součástí následujících firemních produktů: TrustPort Internet Security, TrustPort Total Protection and TrustPort Tools. (TZ)

“Tuto aplikaci jsme připravili pro každého, kdo chce mít svá hesla a kódy spolehlivě chráněna, přitom však vyžaduje přístup ke svým údajům odkudkoli, nezávisle na tom, zda pracuje na notebooku či chytrém telefonu. Chtěli jsme také oslovit ty uživatele, kteří nehledají nová bezpečnostní řešen na bázi antiviru. Aplikaci Portunes nenabízíme jen jako součást produktů TrustPort, ale každý si ji může volně stáhnout do svého mobilu i jako samostatnou aplikaci”, říká Marcela Parolková, obchodní ředitelka firmy TrustPort.

Portunes je aplikace, která chrání citlivá data uživatele, jako jsou například informace o kreditních kartách, bankovních účtech, uživatelských jménech a heslech, PINy, soukromé poznámky atd. Všechna data jsou šifrována (256-bit AES) a chráněna heslem proti hackerům a malwaru na všech stranách. Data jsou bezpečně uložena v cloudu. Heslo uživatele je zabezpečeno a je přístupné z počítače s operačním systémem Windows 7, 8, Vista. Údaje jsou synchronizovány s mobilním zařízením přes cloudové úložiště Dropbox. Uživatelské rozhraní bylo přizpůsobeno počítačům s operačním systémem Windows a prostředí iPhone OS. Aplikace je kompatibilní s dotykovými displeji. Portunes rovněž umožňuje rychlé vyhledávání v nahraných datech.

“Nasloucháme našim uživatelům a stále usilujeme o to, abychom přizpůsobili nová řešení na míru jejich požadavků. Proto počítáme s tím, že rozšíříme nejen stávající produkt Portunes, ale i naše portfolio zaměřené na mobilní zařízení. Zákazníci se tak mohou těšit na nové aplikace a bezpečnostní řešení již v blízké budoucnosti“, říká Pavel Mrnuštík, ředitel firmy TrustPort.
Video o aplikaci Portunes
http://www.trustport.com/mobileapp/portunes/
Více informací o aplikaci
http://www.trustport.com/en/products/trustport-portunes
Uživatelská příručka http://www.trustport.com/manuals/2013/files/csy_portunes_uzivatelska_prirucka.pdf

Odkazy pro stažení aplikace zdarma

iTunes: http://itunes.apple.com/us/app/portunes/id527583319?mt=8

GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trustport.portunes

Profil společnosti TrustPort

TrustPort je přední výrobce bezpečnostního softwaru. V mnoha nezávislých testech se TrustPort řadí ke světové špičce v oblasti bezpečnostních řešení pro informační a komunikační technologie. Testy realizované společnostmi Virus Bulletin a AV-Comparatives potvrdily prominentní pozici TrustPortu v antivirovém odvětví. Produkty firmy TrustPort jsou nabízeny v několika jazykových mutacích a chrání firmy a domácnosti ve více než stovce zemí světa. Společnost TrustPort patří do Cleverlance Group, která se řadí mezi přední středoevropské podniky poskytující řešení a služby v oblasti informačních technologií.

Pro více informací prosím navštivte stránky www.trustport.com nebo nás kontaktujte s použitím níže uvedených údajů: