BestPartyToday.com – Největší pártylist na světě!

Team společnosti Besocial vytvořil webovou stránku, která  se díky propojení s Facebookem může během několika málo dní stát největším seznamem akcí na světě, který zároveň umožňuje uživatelům nahlédnout na statistiky akce a dokonce i na osoby, které se akce zúčastní. (TZ)

Webová aplikace slouží pro usnadnění výběru vhodné akce a také jako samotný seznam akcí. Uživatel má možnost filtrace dle místa, velikosti akce a také počtu žen/mužů (ideální nástroj pro nezadané). V detailů jednotlivých akcí je možné prohlížet hlubší statistiky jako národnost, počty účastníků a aplikace také naskýtá možnost náhledů tváří účastníků. Do budoucna aplikace nabídne také přehled nezadaných a zadaných účastníků.

Úzkým propojením s Facebookem dokáže aplikace získávat velké množství dat, které mohou v budoucnu sloužit k detailním analýzám akcí. Silnou zbraní aplikace je její schopnost velmi rychlého postupu při tvorbě databáze akcí. Pomocí 60 registrovaných uživatelů aplikace získala cca 20 000 eventů během 1 dne!

Vývoj webové aplikace trval necelý 1. rok a po otestování v českém prostředí chystají tvůrci expanzi do USA.

www.bestpartytoday.com