Rok 2012: Zvyšování kvality služeb a rozšiřování služeb v internetovém obchodě Aaron.cz

V roce 2012 se internetový obchod Aaron zaměřili na rozšiřování nabízeného sortimentu, zvyšování kvality služeb a lepší komunikaci se zákazníky. Některé služby a zlepšení jsou již v e-shopu implementovány, některé z nich jsou zatím v testovacím prostředí nebo ve vývoji. Cílem Aaronu je poskytování nejkvalitnějších služeb a zjednodušení nákupu našim zákazníkům. (TZ)

V září 2012 jsme spustili nový způsob plateb přes službu PayU. Jedná se o online platby, které jsou rychlejší a 100% bezpečné. Stačí, aby zákazník měl účet nebo kartu u jakékoliv banky, která podporuje online platby. Je důležité zdůraznit, že za tyto platby nejsou žádné poplatky a zákazníkům nevzniká náklad navíc.

„Tento nový způsob plateb jsme vybrali z jednoduchého důvodu. Chceme vyhovět všem zákazníkům, kteří navštíví náš obchod. Je jasné, že každý upřednostňuje jiný způsob plateb. Jsme ve 21. století a toto k funkčnímu a modernímu e-shopu patří.“ uvedl Tomáš Kůs, obchodní ředitel internetového obchodu Aaron.cz, který patří mezi tři nevýznamnější online prodejce fotografické techniky v České republice. „Největší nárůst plateb online očekáváme v období Vánoc, kdy jsou lidé nedočkaví a nervózní. Online platba je nejrychlejší způsob platby a tím urychluje nákupní proces.“ dodal Kůs.

V současné době zároveň testujeme online-chat na našem e-shopu. Online-chat by měl v budoucnu nahradit komunikaci zákazníků přes ICQ. Jedná se o jednoduchou aplikaci, kde zákazník uvidí zda jsme online či ne a reakce na dotazy bude okamžitá. „Osobní komunikace je poslední nedostatek internetového obchodu oproti kamenným prodejnám. Chceme být zákazníkům při výběru fotoaparátů a příslušenství, co nejvíce nápomocni a proto volíme tuto alternativu,“ doplnila Hana Gajdošíková, specialistka marketingu internetového obchodu Aaron.cz.

Způsoby plateb PayU:

  • Platební karty VISA, MasterCard, Maestro, Visa Electron
  • Platba 24 od České Spořitelny
  • MojePlatba od Komerční banky
  • GE Money Bank
  • mPeníze od mBank
  • ePlatby od Raiffaisen BANK
  • Fio Banka
  • Volksbank
  • super CASH

Informace pro zákazníky naleznete zde:

 

 

O společnosti Aaron shop s.r.o.

Firma Aaron shop je již 15 let (od roku 1997) zapsána do povědomí milovníků fotografické techniky jako specializovaný prodejce digitálních fotoaparátů. Kromě internetového obchodu Aaron.cz provozuje také kamenné prodejny v Praze, Brně a Ostravě. Od konce roku 2009 se společnost Aaron shop zaměřuje rovněž na tiskové služby pro amatérské i profesionální fotografy.