MSI desky pro platformu FM2 – Hry v pohodě

S příchodem nových APU od AMD společnost MSI oznamuje dostupnost kompletní nové řady základních desek pro Socket FM2. Mezi představené modely patří plnohodnotná hráčská deska FM2-A85XA-G65, kompaktní MicroATX modely a brilantní miniITX model s Wi-Fi a Bluetooth. Základní deska FM2-A85XA-G65 disponuje kompletní výbavou funkcí tak, aby poskytla bezprecedentní herní zážitky na platformě AMD. (TZ)

Funkce  OC Genie II zvyšuje výkon CPU a GPU výkon celého APU, a paměťový výkon je navýšen o podporu pro AMP i XMP profily přetaktování. Vlastní MSI generátor taktu dovoluje dosahovat mnohem vyšších frekvencí sběrnice, což ještě více zvýší výkon při použití MultiGPU režimu Dual Graphics a CrossFire. Kompletní výbava je završena prvním DigitALL napájením s komponentami Military Class III na MSI desce.

Vyladěno pro hraní her

Deska MSI FM2-A85XA-G65 je optimalizována pro dosažení nejlepších herních zážitků s integrovanou grafikou. Deska nabízí Gaming Device port s rozšířenou komunikací pro herní myši a klávesnice. OC Genie II zvyšuje výkon integrovaného procesoru i grafického adaptéru v APU. Pro snadné přetaktování pamětí jsou podporovány AMP i XMP profily. Deska podporuje oba MultiGPU režimy  Dual Graphics a CrossFire a nabízí tak maximální flexibilitu. Navíc, speciální generátor taktu umožňuje dosáhnout ještě vyšší výkon než na běžné FM2 platformě.

Vybere si každý

Základní desky MSI pro platformu FM2 jsou k dispozici ve většině populárních formátů: ATX, MicroATX a MiniITX. Model FM2-A85XA-G65 v ATX formátu je plně vybavená hráčská deska. Pro ty, kteří dávají přednost malým rozměrům, je určen model FM2-A75IA-E53, který nabízí flexibilní možnosti propojení celé digitální domácnosti v jednom malém balení. Dva MicroATX modely, FM2-A55M a FM2-A75MA-E35, nabízí ideální poměr mezi výbavou a rozměry.

Windows 8 a blesková rychlost

Všechny základní desky MSI pro FM2 jsou kompatibilní s Windows 8 a podporují všechny funkce nadcházejícího operačního systému. To je důvod, proč v nabídkách základních desek MSI pro FM2 uvidíte možnosti jako je Secure Boot. Tato funkce zkracuje zaváděcí čas ji;ž tak rychlého systému Windows 8 o 32 %. Mezi stisknutím tlačítka napájení a začátkem práce ve Windows je pouhých šest sekund. Další oblíbenou MSI funkcí představenou pro FM2 platformu je GO2BIOS, která vám umožní přejít do UEFI BIOSu přímo z prostředí Windows

O společnosti

MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost.

Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.