Společnost K2 atmitec představí novou verzi Informačního systému K2

Ostrava, 4. 10. 2012 – Ve dnech 10. a 11. října proběhne nejvýznamnější událost společnosti K2 atmitec pro stávající – a letos nově i pro potencionální – zákazníky Informačního systému K2. Akce pod názvem K2 workshop, která se bude konat v hotelu Holiday Inn v Brně, si klade za cíl seznámit účastníky nejen se zásadními novinkami v nové verzi IS K2, ale také se zajímavostmi z hardwarové či cloudové oblasti a se směrem dalšího vývoje všech produktů i služeb společnosti. (TZ)

„Mezi největší lákadla dopoledního bloku patří představení verze IS K2 pro mobilní technologie, inovace vstupní plochy, zcela nový modul Servis a systém pro upozorňování na důležité události či stavy,“ říká Pavel Motan, obchodní ředitel K2 atmitec.

Odpolední program je tradičně rozdělen do pěti tematických salónků – Business, Production, Economic, Cloud a Administration. Business salónek je zaměřen na manažerská řešení, jako je řízení procesů ve firmě – workflow, vyhodnocování klíčových ukazatelů firmy – Business Intelligence, zavedení Callcentra atd. Production salónek představí rozšířenou funkčnost z oblasti výroby a také zcela nový modul Servis. Salónek Economic je určen pro pracovníky v oblasti účetnictví a financí, salónek Administration pro správce a IT odborníky – jeho náplní budou novinky z oblasti technologie, jádra systému, nových funkčností plochy atd. A konečně cloudový salónek přiblíží rozdíl mezi privátním a veřejným cloudem, cloudové služby, odhalí tajemství secure backupu a virtualizace.

Letos poprvé je součástí K2 workshopu také dopolední seminář K2 Start fórum určený speciálně pro společnosti hledající optimální nástroj pro řízení výrobních i obchodních procesů firmy. Produktoví specialisté K2 atmitec zde krátce představí moduly Nákup a prodej, Výroba, CRM, Workflow či Business Intelligence.

„K2 workshop prezentuje celoroční práci našeho vývojového oddělení a směr naší společnosti. Jsem proto rád, že se vždy těší hojné účasti a přináší našim klientům jak technologicky vyspělá řešení, tak inovace stávajících funkčností,“ dodává Pavel Motan.

O společnosti

Společnost K2 atmitec s.r.o. vznikla v roce 1991 a po dlouholetém působení na trhu informačních technologií patří mezi přední výrobce a dodavatele informačních systémů. Postupem času společnost rozšířila pole své působnosti a nyní se na trhu profiluje jako dodavatel komplexních ICT řešení šitých na míru zákazníka. Společnost zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci do prostředí zákazníka. V současnosti pracuje jen s IS K2 více než 13 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa.