Nová tiskárna na štítky BBP™33 od společnosti Brady

ZELE, Belgie (říjen 2012) – Společnost Brady, přední výrobce systémů a materiálů pro tisk, uvádí na trh tiskárnu štítků BBP™33. Nový a snadno ovladatelný systém umožňuje snadnou, častou a úplnou výměnu materiálu do 20 vteřin, a to bez potřeby změnit nastavení či kalibraci. Tiskárna BBP™33 tak zrychluje a usnadňuje tisk štítků, pomáhá šetřit náklady a zlepšit produktivitu práce. (TZ)

„Čas strávený nastavením tiskárny může člověka velmi frustrovat,“ říká Hilde De Swerdt, marketingová ředitelka tiskových systémů pro region EMEA (EMEA Product Marketing Manager for Printing Systems), a dodává: „U tiskárny BBP™33 se doba nastavení snižuje na absolutní minimum. Snadno a intuitivně se ovládá a uživatelé s ní dokážou vytvářet štítky nejvyšší kvality bez potřeby zaškolení.“

Tiskárna BBP™33 je kompatibilní s velkým množstvím materiálů v běžně dostupných i zakázkových velikostech, které odolávají celé řadě chemikálií i teplot. Tiskne na 600 různých druhů štítků a na 40 druhů materiálů. Poradí si i s širokou škálou „předvysekaných“ štítků sloužících k označení produktů, kabeláže i laboratorního vybavení a celou řadou bezpečnostních štítků a materiálů sloužících k označení zařízení.

Značení kabeláže

Výhoda tisku na rozsáhlý sortiment štítků se může uplatnit v elektroprůmyslu a v odvětvích, kde se používá velké množství vedení a kabeláže. Tiskárna BBP™33 okamžitě vytvoří správný štítek – od nejprodávanějších samolaminovacích štítků přes smršťovací bužírky až po značení panelů, a to bez ručního přenastavení. BBP™33 dokáže tisknout na obě strany smršťovacích bužírek a žádnou nevyplýtvá.

Bezpečnostní značení a štítky k označení zařízení

Součástí portfolia nové tiskárny BBP™33 je tisk na bezpečnostní štítky, štítky pro označení vybavení, ekonomické, vnitřní i venkovní značení či možnosti tisku na trvanlivé materiály schopné obstát v extrémních podmínkách.

Tiskárna je schopná vytvořit fotoluminiscenční označení únikových cest, značení v souladu s globálním harmonizovaným systémem (GHS) nebo štítky na potrubí. Zákazníci si mohou vybrat samostatnou verzi tiskárny BBP™31 nebo model BBP™33 připojitelný k počítači.

Identifikace laboratorního vybavení

BBP™33 funguje dobře s materiály a štítky o velikostech, které byly vyvinuty speciálně pro náročné laboratorní podmínky. Zajišťuje tak dohledatelnost vzorků po celou dobu jejich existence.

Tiskárna BBP™33 je kompatibilní se softwarovými programy společnosti Brady, včetně štítkovacích softwarů Markware™, LabelMark™ a CodeSoft™. Tento štítkovací software umožňuje rychlé vytváření štítků a čárových kódů i import symbolů a dat.

O společnosti Brady
Společnost Brady Corporation je mezinárodním výrobcem a prodejcem kompletních řešení sloužících k označení a ochraně areálů, produktů i osob. Její produkty pomáhají zákazníkům zlepšit bezpečnost, produktivitu i výkonnost a zahrnují špičkové etikety a značky, bezpečnostní zařízení, polygrafické systémy a software, absorpční materiály pro management rozlitých látek a materiály precizních výseků. Společnost byla založena v roce 1914 a má milióny zákazníků v sektorech elektroniky, telekomunikací, výroby, elektrotechniky, výstavby, hromadné přepravy, vzdělávání, zdravotnictví a v řadě dalších odvětví. Obrat společnosti Brady za účetní rok 2011 činil přibližně 1,34 miliardy USD. Další informace naleznete na stránkách www.bradyeurope.com.