Xerox zjednodušuje práci s tištěnými dokumenty u malých a středních firem

Praha, 1. listopadu 2012 – V malých a středních firmách často bývá z důvodů efektivity práce důležitým aspektem doplňování papíru a spotřebního materiálu do tiskárny. Ten si uvědomuje i firma Xerox, která představila novou černobílou multifunkční tiskárnu WorkCentre 5019/5021. Multifunkční tiskárna nabízí černobílý tisk, kopírování a skenování až do formátu A3, vše jednoduše nastavitelné přímo z ovládacího panelu zařízení tak, aby zefektivnil a zjednodušil každodenní pracovní proces. (TZ)

Tisk až 20 stran za minutu s kapacitou zásobníku až 850 listů formátu A3 znamená, že zaměstnanci kanceláře nemusí tak často chodit doplňovat zásobník papíru. Zabudované skenování digitalizuje dokumenty v papírovém formátu a tím mimo jiné snižuje nepořádek v kanceláři.

„Jednoduchost není o zmenšování velikosti, ale o tom, aby byl náš pracovní život méně náročný a více produktivní,“ říká Šárka Sakařová ze společnosti Xerox Czech Republic. „Design, rychlost a cena multifunkčního zařízení WorkCentre 5019/5021 řeší na pracovištích problémy související se správou dokumentů a zároveň poskytuje více času a možností na řešení pracovních povinností.“

Další výhody pro zaneprázdněné kanceláře:

automatický oboustranný tisk, který snižuje spotřebu papíru

automatický oboustranný podavač originálů zjednodušující skenování a kopírování

režim úspory toneru redukuje náklady na tisk

kompaktní velikost, která šetří prostor, ale zároveň přináší možnost práce s většími formáty dokumentů

jednoduchá instalace a přístup k jednotlivým funkcím přímo z ovládacího panelu zařízení

záruka 24 měsíců v místě instalace zařízení

Dostupnost a cena

Oba modely WC 5019 a WC 5021 jsou již na českém i slovenském trhu plně dostupné s doporučenou koncovou cenou 16 000 – 29 000 Kč s DPH a provozními náklady pouhých 0,15 Kč s DPH za stranu formátu A4.

XEROX je přední světová společnost působící v oblasti řízení obchodních procesů a správy dokumentů s ročním obratem téměř 23 miliardy USD. Široké portfolio technologií a služeb nabízí zákazníkům takovou míru podpory, díky které se mohou plně věnovat svému podnikání. Společnost Xerox dodává špičkové nástroje správy dokumentů a technologie pro produkční tisk, dále pak služby, software a originální spotřební materiál pro marketingovou a obchodní komunikaci i běžný kancelářský tisk. Prostřednictvím společnosti ACS, která je součástí firmy Xerox od února 2010, nabízí také široký outsourcing obchodních procesů a IT služeb, včetně zpracování dat, řízení lidských zdrojů, podpory procesů v oblasti financí a služeb nebo řízení vztahů se zákazníky, a to jak pro komerční firmy, tak i pro státní správu. 136 tisíc zaměstnanců společnosti Xerox pečuje o zákazníky ve více než 160 zemích světa. Více informací o společnosti Xerox naleznete na www.xerox.cz.

Více informací o firmě Xerox naleznete na adrese www.xerox.cz nebo http://news.xerox.com. Komentáře a novinky o trhu naleznete na http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs nebo http://www.xerox.com/podcasts.