Canon představuje X MARK I Presenter pro efektivnější prezentování a rychlejší výpočty

PRAHA, 30. listopadu 2012 – Canon rozšířil svou prémiovou řadu kalkulaček X MARK I a představil nový X MARK I Presenter. Univerzální multifunkční kalkulačku lze využít i jako bezdrátové prezentační zařízení, ukazovátko a časovač. Novinka má stylový design a je vytvořena s ohledem na životní prostředí. (TZ)

Čtyři funkce v jednom zařízení: Prezentační zařízení, ukazovátko, kalkulačka a časovač

X MARK I Presenter nabízí profesionálům inovativní zařízení 4-v-1 pro řešení matematických úloh a zároveň obsahuje laserové ukazovátko, časovač a dálkový ovladač prezentací. X MARK I Presenter je ideální volbou pro obchodníky na cestách, umožňuje profesionální prezentování a možnost listovat vpřed a vzad v PowerPoint (Windows) i Keynote (Mac) prezentacích.

Laserové ukazovátko se zapíná stisknutím jediného tlačítka a umožňuje uživatelům upozornit na důležité části prezentace. Užitečným doplňkem pro efektivní práci s časem je časovač. Ukazuje, jak dlouho již prezentace trvá, a upozorňuje na překročení vymezené doby na prezentaci.

Jasný LCD displej zobrazuje až osm číslic. Funkce pro ukládání a vyvolání umožňují uživatelům zaznamenat a vyvolat základní informace. Uživatelé mohou snadno vypočítat zisk a náklady během prezentace.

Prémiový design z ekologických materiálů

Stejně jako u ostatních kalkulaček společnosti Canon je i při výrobě X MARK I Presenter kladen důraz na šetrnost k životnímu prostředí. Proto je například spodní díl částečně vyroben z recyklovaného plastu. X MARK I Presenter má štíhlé a lehké tělo s černým hliníkovým krytem a design byl vytvořen s ohledem na pohodlné držení v ruce.

Kalkulačka X MARK I Presenter, včetně pouzdra, bude dostupná od prosince 2012.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.