Nový HTC One dorazil i do České republiky. Objeví se v nabídce O2 a Vodafone

Praha, 25. února 2013 – Nejnovější telefon společnosti HTC se po úterní londýnské premiéře představil i v Česku. Na speciální akci si jej mohli poprvé prohlédnout a osahat partneři společnosti, novináři i vybraní nadšenci z fanouškovské stránky na Facebooku. Vlajková loď tchajwanského výrobce je špičkový smartphone, který se pyšní několika unikátními a inovativními funkcemi. HTC Zoe, HTC BlinkFeed a HTC BoomSound představují zcela nový rozměr využití mobilního telefonu a majitelům přinesou nečekané možnosti. (TZ)

Doporučená cena nového vlajkového modelu HTC One byla stanovena na 16.999 Kč a bude dostupný ve značkové prodejně HTC, u mobilních operátorů a v nezávislé distribuci. Operátoři O2 a Vodafone navíc nabídnou telefon se zajimavým bonusem. Pro ty, jež si HTC One předobjednají u Vodafone, je přichystáno příslušenství v podobě HTC MediaLink HD, který dokáže propojit telefon s televizí prostřednictvím wifi, a umožňuje tak třeba prohlížet fotky nebo videa na velké televizi. O2 přidá nejrychlejším zákazníkům při předobjednávce telefonu sluchátka urBeats, díky nimž zní i hudba z telefonu jako nahrávky ve studiové kvalitě. Sluchátka jsou ve stříbrné barvě a mají hodnotu 2.500 Kč.

Elegantní HTC One je velmi kompaktní, designově vyjímečný telefon, který je vyroben z jediného kusu hliníku. Na českém trhu se objeví v nejbližších týdnech. O přesném termínu zahájení prodeje budeme včas informovat.

Produktové fotografie a videa telefonu HTC One jsou k dispozici na press.amic.cz/HTC.

O společnosti HTC

HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498.

Další informace o společnosti HTC najdete na www.htc.com a www.htc.cz.