Vodafone odmění předobjednávky HTC One dárkem

Praha, 25. února 2013 – Vodafone přinese svým zákazníkům nový a dlouho očekávaný model společnosti HTC s názvem HTC One. Navíc firemním i nefiremním zákazníkům, kteří si jej předobjednají na e-shopu,  k němu nadělí dárek v podobě příslušenství HTC MediaLink HD. Ten dokáže propojit telefon s televizí prostřednictvím WiFi, což umožní například prohlížení fotek a videí z telefonu na velké úhlopříčce televize, bez složitého propojování pomocí kabelů. (TZ)

„Věříme, že model HTC One má potenciál stát se jedním z nejprodávanějších telefonů v kategorii špičkových smartphonů,“ říká Michal Janda, který je ve Vodafonu zodpovědný za telefony a dodává: „Zákazníci, kteří si jej pořídí u nás, k němu navíc získají unikátní příslušenství v hodnotě 2 500 Kč.“

U Vodafonu bude možné předobjednat model HTC One již od 25. února. Prodej pak odstartuje 16. března ve všech prodejnách Vodafonu nebo na e-shopu www.vodafone.cz/eshop. Při zakoupení telefonu přes e-shop zákazníci navíc ještě získají slevu 1 000 Kč.

Model HTC One přináší do světa smartphonů několik technologických i designových novinek:

  • Tenké celohliníkové tělo dodává telefonu elegantnější dojem.

  • Bezkonkurenčně ostrý obraz díky displeji o velikosti 4,7 palce s rozlišením 468ppi.

  • Speciálně vyvinutý fotoaparát HTC Zoe™ s vylepšenou funkcí 360° panorama, se kterým uživatelé vyfotí i oblíbená přírodní panoramata má navíc světelnost f/2.0, a zaručí tak skvělé fotky i při zhoršených světelných podmínkách. Sekvenční snímání zase umožní výběr toho nejlepšího zachycení pohybu.

  • Nejnovější verze operačního systému Android Jelly Bean, Full HD obrazovka (1080p).

  • Dva přední stereo reproduktory umožní užít si bohatý, autentický zvuk.

  • Funkce HTC Sense TV, která změní telefon na dálkové ovládání pro většinu TV, set-top boxů a přijímačů

  • U Vodafonu bude k dispozici ve stříbrné variantě

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice v současnosti poskytuje služby pro více než tři miliony zákazníků. Od roku 2007 poskytuje společnost pod názvem Vodafone OneNet komplexní telekomunikační služby (hlasové i datové služby v pevné a mobilní síti) firemním zákazníkům jak ze soukromého, tak veřejného sektoru. Společnost je také aktivní v oblasti společenské odpovědnosti. Založila Nadaci Vodafone ČR, která je podle objemu rozdělených prostředků třetí největší firemní nadací v ČR a rozdělila za 6 let neziskovému sektoru více než 100 milionů korun. V roce 2010 Vodafone oslavil desetileté výročí na českém trhu netradiční kampaní Jsme stejná krevní skupina, kterou masivně propagoval bezplatné dárcovství krve a počátkem roku 2011 spustil První zelenou síť. Vodafone se opakovaně stal vítězem soutěží CSR Award a Top Filantrop v oblasti společenské odpovědnosti. Více informací na www.vodafone.cz