Adastra věnovala 1 milion korun na pomoc znevýhodněným dětem

Praha, 26. června 2013 – Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra předala na tradiční zahradní párty pro své zákazníky šek na 1 milion Kč občanskému sdružení Zajíček na koni, které se věnuje pomoci dětem a mladistvým ze znevýhodněných skupin obyvatel. „Může se jednat o tělesný, mentální nebo sociokulturní handicap jako je adopce, národnostní menšina nebo sociální minimum rodiny. Dětmi přitom rozumíme i dospělé s duší dítěte,“ uvedla ředitelka sdružení Markéta Šulcová při přebírání šeku z rukou zakladatele a CEO Adastra Group Jana Červinky. (TZ)

Párty pro zákazníky a partnery se konala 19. června v pražském Erpet Golf Centru a nesla se v duchu pomoci potřebným. „Původně jsme akci plánovali na Občanské plovárně, ale vzhledem k povodním jsme ji museli přesunout. I to přispělo k našemu rozhodnutí pomoci také postiženým povodní, a to částkou 100 tisíc korun, kterou jsme věnovali povodněmi vyplavenému Dětskému centru Paprsek v Lahovicích,“ uvedl Lubor Vokrouhlický, marketingový ředitel společnosti Adastra.

A nebyla to pouze Adastra, kdo pomáhal Dětskému centru Paprsek. Přispěl i zlatý olympionik, pětibojař David Svoboda, který dal do dražby své závodnické tričko a číslo. Obě trofeje se vydražily za 8 000 korun. Individuálními dary přispívali i hosté Adastry. Veškeré získané prostředky Adastra zdvojnásobila, a celkově tak přispěla částkou 136 480 Kč.

„Jsem nesmírně rád, že jsme mohli touto cestou pomoci a jsem hrdý na to, že Adastra vždy našla prostor na pomoc těm, ke kterým nebyl život tak nakloněn. Rád bych zároveň poděkoval našim zákazníkům, bez kterých by tato pomoc nebyla možná. Naše dary jsou zároveň i jejich darem,“ uvedl Pavel Kysela, generální ředitel společnosti Adastra.

Horký letní večer osvěžila produkce předního českého jazzového kytaristy Libora Šmoldase, jehož nedávné turné Adastra podpořila. K pohodové atmosféře přispěla i česká beatboxová kapela BeatBurger Band v čele se zpěvákem Ondřejem Rumlem. Večerem provázel herec a moderátor Jaroslav Šmíd.

Kde najdete další informace:

O společnosti Adastra

Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která synergicky propojuje svět businessu a technologického poradenství. Své dominantní postavení v oblasti Information Managementu rozvíjíme především v našich klíčových kompetencích – Data Warehousingu, Business Intelligence včetně Mobile BI, Master Data Managementu a Enterprise Application Integration. Naši konzultanti načerpali své rozsáhlé zkušenosti na stovkách projektů pro významné klienty, v Česku například: Ahold, Cetelem, ČSOB, ČSOB Pojišťovna, Equa bank, GE Money bank, PPF, Škoda Auto, Tipsport, Telefonica O2, Vodafone a další.