Mini MONSTRUM – MSI Z87I GAMING AC a GTX760 GAMING ITX

Dlouho očekávané produkty pro ty hráče, kteří preferují malé herní počítače, konečně přicházejí. Společnost MSI dnes oficiálně uvedla základní desku Z87I GAMING AC a grafickou kartu GTX 760 GAMING ITX, které nabízejí spoustu typicky herních funkcí i v malém mini-ITX formátu. Díky chytré herní síťovce Killer LAN 802.11ac a špičkovému zvuku Audio Boost budete mít vždy to nejrychlejší připojení a dokonalé zvukové zážitky. (TZ)

Grafika GTX 760 GAMING ITX je vybavena novým ventilátorem hybridní konstrukce MSI RADAX, který má nižší hlučnost a ve srovnání s jakoukoli jinou kartu své třídy zajišťuje teploty až o 30 °C nižší. Základní deska i grafická karta nabízí skvělý základ a perfektní komponentovou výbavu pro zábavní PC do obýváku nebo snadno přenosnou herní mašinu na LAN party.

VELKÁ mini-ITX HERNÍ deska

Deska MSI Z87I GAMING AC zdědila vynikající vlastnosti herních desek MSI, které posbíraly více ocenění než kterákoliv jiná herní deska na trhu. Je vybavena inteligentní síťovou kartou Killer E2205, která zaručuje nejrychlejší připojení a nízkou latenci pro plynulé hraní bez prodlev. Úžasné zvukové herní zážitky pak přináší technologie Audio Boost integrující špičkový předzesilovač spolu s prvotřídními audio kondenzátory. Pro dosažení nízkého šumu, rušení a vyšší kvality reprodukce jsou zvukové obvody desky již tradičně stíněné a oddělené od ostatních obvodů. Pro hráče, kteří využívají externí USB zvuková zařízení, je připravena technologie MSI USB Audio Power, která pro čistší zvukové zážitky poskytuje stabilnější napájení a vyšší kvalitu signálu. Integrované bezdrátové WiFi AC řešení Intel poskytuje maximální přenosovou rychlost 867 Mb/s a podporuje technologii Intel Wi-Di pro bezdrátový přenos videa. Špičkový obrazový výstup s podporou vysokého rozlišení 4K UHD obstarává HDMI 1.4. I v malém formátu můžete mít kompletní herní výbavu, která vám na bojišti poskytne konkurenční výhody proti soupeřům.

Miniaturní HERNÍ grafika

Při vývoji nové grafiky GTX 760 GAMING ITX jsme si byli vědomi toho, že kvůli o 30 % kratším rozměrům (pouhých 17 cm) bude nejtěžší navrhnout výkonné a tiché chlazení, které je synonymem pro ostatní grafiky z řady MSI GAMING. Řešením je nový ventilátor MSI RADAX, což je opravdový hybridní radiální/axiální ventilátor. Spojuje v sobě to nejlepší z obou světů a snižuje teplotu až o 30 %. Využívá podobné prvky jako ventilátory MSI Propeller Blade v kombinaci s prvky tradičního ventilátoru a díky tomu umožňuje zvýšit proudění vzduchu, vyfukovat horký vzduch zadní stranou karty a udržovat teploty a hlučnost na nižší úrovni než jakákoli jiná karta v dané kategorii a velikosti. Karta MSI GTX 760 GAMING ITX rovněž nabízí všechny funkce ostatních grafik z řady MSI GAMING: pohodlnou aplikaci pro jednoduché přetaktování jedním kliknutím myši Gaming App, nástroj pro zachytávání videa Predator a je postavena na špičkových komponentách Military Class 4 zaručujících vynikající stabilitu a životnost. Grafika MSI GTX 760 GAMING ITX spolu se základní deskou MSI Z87I GAMING nabízejí jedinečné možnosti pro stavbu optimalizovaného herního stroje miniaturních rozměrů formátu mini-ITX s úžasnými tepelnými i akustickými vlastnosti.

Technické parametry

Označení Z87I GAMING AC
Podporované CPU 4. generace Intel® Core™ / Pentium® / Celeron®
čipová sada Intel® Z87 Express
Síť Killer™ E2205 Gigabit Ethernet, Intel® 802.11a/b/g/n/ac, BT 4.0, Intel® WiDi
Úložná zařízení 5x SATA 6 Gb/s, 1x eSATA 6 Gb/s
Obrazový výstup 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x DL-DVI-I
Připojitelnost 1x PCI-e 3.0 x16, 6x USB 3.0, 4x USB 2.0, 8kanálové audio Audio Boost
Označení GTX 760 GAMING ITX
GPU Value
Základní/Boost frekvence 1006 MHz / 1072 MHz
Paměť 2048 MB, GDDR5
Frekvence paměti, sběrnice 6008 MHz, 256 bit
Konektory DL-DVI-I, HDMI, Mini-DisplayPort
Rozměry 170 x 111 x 41 mm

O společnosti

MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost.

Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.