Společnost Effectix.com roste a posiluje své zastoupení na Slovensku

Praha, 14. února 2014 – Společnost Effectix.com, která nabízí komplexní servis v oblasti internetového marketingu, zásadním způsobem posiluje zastoupení na Slovensku. Vedle razantního navýšení počtu obchodní zástupců zde bude nově i výrobní a konzultační oddělení. Effectix.com chce být jedničkou na slovenském trhu. (TZ)

Společnosti Effectix.com posiluje své zastoupení na Slovensku. Pobočku povede Karol Veleba, který má mnohaleté bohaté zkušenosti z oblasti online marketingu a dobře zná místní trh. „Slovenská pobočka se dočká velkých změn. Vedle posílení stávajícího týmu ze čtyř obchodníků na dvanáct budeme mít nově i výrobní a konzultační oddělení, které dosud bylo jen v Praze. Našim zákazníkům chceme být blíž a poskytovat nejlepší služby,“ komentuje Karol Veleba.

Effectix.com bude i na Slovensku vedle tradičních služeb SEO zajišťovat komplexní internetový marketing pro velké i malé a střední podniky. Slovenská pobočka bude mít na starosti také projekty českých a slovenských klientů, kteří budou chtít oslovit zákazníky ze sousedního Maďarska či Rakouska.

„Effectix.com posiluje nejen na českém trhu. Chceme nadále růst a Slovensko je dalším logickým krokem. Máme velké plány, našim cílem je být jedničkou na tamním trhu. A to jak v kvalitě poskytovaných služeb, tak i počtu zákazníků. Slovenská pobočka patří mezi priority pro letošní rok. Základem všeho je kvalitní tým marketingových nadšenců. Věřím, že při náboru bude mít Karol šťastnou ruku,“ shrnuje Kateřina Holnová, výkonná ředitelka Effectix.com.

Každodenní činnosti včetně obchodu se stále více přesouvají na internet. Proto můžeme v posledních letech sledovat neustálý rozvoj online marketingu, jehož součástí již dávno není jen SEO nebo PPC, ale také například komunikace na sociálních sítích apod. Nastavení správného mixu je pro podnikání velmi důležité. Internetový marketing může být jedním z nejúčinnějších nástrojů podpory prodeje, ať už se firma zabývá B2C nebo B2B podnikáním.

Poznámka: Nově Effectix.com sídlí na adrese Račianske mýto 1/D, Bratislava.

O společnosti Effectix.com

Effectix.com, s.r.o. zajišťuje pro rozsáhlé portfolio svých klientů služby v oblasti efektivního internetového marketingu. Od výroby webových stránek nebo internetových obchodů, přes SEO až po následnou propagaci a zviditelnění firem na Internetu. Poskytuje komplexní servis v internetové oblasti s jasným zaměřením na maximalizaci okamžitých prodejních výsledků. S nadstandardním klientským servisem pracuje pro malé, střední i velké firmy.

www.webershandwick.cz