MSI na CeBITu 2014 představí nové herní produkty

V německém Hannoveru byl 10. března zahájen mezinárodní veletrh informačních technologií CeBIT 2014. Mezi více než 4 000 vystavujícími firmami ze 70 zemí nechybí ani společnost MSI, přední výrobce herních produktů, která zde představí nové herní notebooky, All-in-One PC, základní desky a grafické karty nejen pro hráče. (TZ)

MSI notebooky ovládly hru

MSI na CeBITu představuje nové modely herních notebooků GT70/GT60 2PE Dominator Pro a GT70/GT60 2PC Dominator vybavení nejmodernější grafikou NVIDIA GeForce GTX880M (Dominator Pro) a NVIDIA GeForce GTX870M (Dominator). Úplnou novinkou je herní notebook MSI GS60 Ghost, jehož tenké tělo je osazeno výkonným procesorem Intel Core i7-4700HQ, grafikou nové generace NVIDIA GeForce GTX860M a mnoha osvědčenými technologiemi MSI, jako např. SuperRaid. Další modely z řady herních notebooků MSI MSI GE60 a GE70 Apache jsou oba vybaveny čtyřjádrovými procesory Intel 4. generace a grafikou NVIDIA GTX 860m (Apache Pro) a GTX 850M (Apache).

Bonusem u všech nových herních notebooků MSI je aplikace XSplit Gamecaster, jedna z nejlepších aplikací pro nahrávání in-game videí a live streaming. XSplit Gamecaster umožňuje snadno nahrávat průběh herních kampaní a vysílat živé relace na Twitch, YouTube, Ustream a další služby.

Špičkové herní grafiky

MSI letos na CeBITu představí některé z nejnovějších produktů, včetně nedávno oznámené grafiky R9 290X Lightning a připravované R9 270X GAMING ITX. Od uvedení série herních grafických karet MSI GAMING na loňském CeBITu se tato řada grafik stala nejvíce oceňovanou v médiích a nejlépe prodávanou řadou grafik GTX 700. S připravovanou grafikou R9 270X GAMING ITX MSI jako první nabídne herní výkon AMD i ve formátu mini-ITX.

Přední příčky obsazuje extrémně rychlá a výkonná VGA MSI R9 290X LIGHTNING, která je určena všem, kteří nestrpí žádné kompromisy. Tato grafika již prokázala svůj rekordní výkon a zapíše do žebříčků v OC scéně.

tíhlé herní AIO PC a barebone MSI Nightblade

Na výstavě budou u MSI k vidění také připravované All-in-One herní počítače AG270 a AG240 GAMING. Tyto modely jsou osazeny nejnovějšími výkonnými grafikami NVIDIA GeForce GTX880M, GTX870M (AG270) a GTX860M (AG240). Model AG270 nabízí reproduktory a kompletní systém ozvučení Yamaha. Díky líbivému tenkému designu, neblikajícímu displeji s redukcí modré složky světla tyto modely přinášení nový komfort to herního segmentu.

Svou premiéru si na CeBITu užije také herní barebone MSI Nightblade. Robustní, stabilní, pevné a přitom malé tělo, speciální hráčská základní deska, kvalitní 600W zdroj, vychytaná skříň a spousta osvědčených funkcí, jako např. MSI OC Genie pro snadné přetaktování. I přes malé rozměry Nightblade pojme velkou high-endovou výkonnou grafiku i optickou mechaniku a přitom jej lze snadno přenášet z jedné LAN party na druhou.

Herní desky příští generace

MSI na CeBITu představí také již třetí generaci herních základních desek MSI GAMING pro příští generaci 22nm a 14nm procesorů Intel. MSI se zaměřuje na vlastnosti klíčové pro hráče a znovu přináší významná vylepšení ovlivňující rychlost, špičkový zvuk a stabilitu.

a svět přijde technologie Audio Boost 2 využívající možnosti Creative Sound Blaster Cinema 2. Nastane debut technologie Direct Audio Power a dalších. Desky s novým rozhraním M.2 a SATA-Express vytlačí z SSD disků jejich maximum. Řada produktů MSI GAMING navíc vypadá velmi atraktivně a dozná dalších vylepšení. Osvědčené vychytávky, jako inteligentní herní síťovka Killer, technologie Audio Boost nebo USB Audio Power, jsou již samozřejmou a zavedenou součástí specifikací.

O společnosti

MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost.

Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.