IGNUM získal v rámci programu Microsoft Partner Network status Silver Small Business

Praha, 13. března 2014 – Společnost IGNUM, s.r.o  získala jako člen programu Microsoft Partner Network status Silver Small Business. Jejímu získání předcházelo splnění mnoha požadavků včetně ověření odbornosti a znalostí. Dva zaměstnanci absolvovali zkoušky z oblasti správy serverů využívajících aplikace Microsoft Server a administrace aplikace Office 365.  (TZ)

Na konci roku 2013 společnost implementovala kompletní řešení Office 365. Technologie Microsoft rovněž využívá u řady produktů z portfolia serverhostingu. Certifikace potvrdila komplexní znalosti zaměstnanců a odborné dovednosti v oblasti systémové infrastruktury.

Program Microsoft Partner Network je určen všem společnostem, které se zabývají vývojem a prodejem řešení založených na platformě Microsoft, poskytují konzultační či technický servis pro systémy Microsoft nebo doporučují a konfigurují technologii Microsoft.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionálním poskytovatelem hostingových služeb a registrátorem internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době patří s počtem CZ domén ve své správě mezi tři největší registrátory. Portfolio webhostingových služeb, domén a SSL certifikátů spravuje spolu divize komodizovaných služeb; o veškerý servis a služby spojené se serverhostingem a konektivitou se stará divize individualizovaných služeb. Další informace o společnosti IGNUM najdete na www.IGNUM.cz.