Řešení 3DVIA Home usnadňuje plánování úprav v domácnosti

Společnost Dassault Systèmes uvádí řešení 3DVIA Home, chytrou 3D aplikaci určenou k navrhování designu domácnosti. Výrobcům a prodejcům nábytku, kuchyní a koupelen přináší přesný, na míru přizpůsobitelný konfigurační nástroj. Ten mohou k návrhům ideální kuchyně, koupelny nebo třeba úložných prostor využít zároveň i běžní uživatelé sami doma či zaměstnanci přímo v prodejnách. (TZ)

Multikanálová 3D aplikace 3DVIA Home umožňuje spolupráci mezi zákazníky a návrháři prostřednictvím stejného 3D rozhraní. Uživatelsky přívětivá aplikace navíc nevyžaduje žádné speciální školení.

Aplikace 3DVIA Home nabízí patentovanou funkci „proposal wizard“ (inteligentní automatizovaná nápověda), která při projektování aplikuje příslušná pravidla tak, aby vznikl plně funkční návrh, jenž je v souladu s návrhářskými standardy, designovými požadavky a strategií dané značky a zároveň vyhovuje rozměrům daného prostoru. Zákazníci díky tomu dospějí rychleji k lepšímu a jistějšímu rozhodnutí, zatímco obchodníci zvýší svou produktivitu, objem výroby i obchodní příležitosti.

3DVIA Home zlepšuje zkušenost zákazníka a prodejce zapojuje už v raných fázích procesu prodeje, kdy zákazník pracuje s bezplatným designovým softwarem a po registraci si v něm své projekty ukládá. Tato technologie pomáhá přilákat a udržet zákazníky, podpořit jejich spokojenost a snížit případná rizika, protože obě strany mají o vizuálním 3D návrhu i finančních podmínkách kompletní přehled.

Software obsahuje i funkce využívající sociální kanály – umožňuje například zapojení přátel a rodiny do procesu navrhování. Projekt lze totiž sdílet na Facebooku i dalších sítích. Aplikace 3DVIA Home je plně integrovaná s firemními systémy ERP (firemní informační systémy) a CRM (řízení vztahu se zákazníky), což dále podporuje efektivitu prodejců a výrobců a pomáhá jim zdokonalit služby zákazníkům.

Další informace najdete na tomto odkazu: www.3ds.com/3dvia-home.