Společnost Epson představuje svůj první sublimační transferový papír

26. března 2014 – Společnost Epson oznamuje, že uvádí na trh svůj první sublimační materiál – DS Transfer Production Paper. Epson DS Transfer Production Paper byl optimalizován pro použití společně s řadou inkoustových tiskáren Epson SureColor SC-F a inkousty UltraChrome DS. Byl vyvinut speciálně pro velkoobjemový potisk oděvů a textilních měkkých poutačů. (TZ)

DS Transfer Production Paper je lehký (75 g/m2) a rychle schne bez zvlnění způsobeného vlhkostí. Vyznačuje se vysokou schopností přenosu inkoustu na textilie, a to i při velkém množství. Zvyšuje tím účinnost využití inkoustu a zajišťuje tak trvale stejnou kvalitu tisku, ostrý obraz a živé barvy. DS Transfer Production Paper se také vyznačuje vynikající stálostí rozměrů při tisku. Snadná manipulace minimalizuje množství odpadního papíru, inkoustu a textilu a maximalizuje cenovou výhodnost produkce.

Fabien Nicol, produktový manažer senior společnosti Epson Europe, dodává: „Náš první transferový papír zajišťuje pro koncové uživatele naprosto bezproblémový tisk. Kompletní řešení tvořené tiskárnou, inkoustem a médii Epson, které bylo optimalizováno pro vzájemnou spolupráci, zajišťuje nejvyšší a stálou kvalitu a výkon tisku na textilie.“

DS Transfer Production Paper bude v prodeji od dubna 2014. Je kompatibilní s řadou sublimačních tiskáren SureColor SC-F a je dostupný ve velkoobjemových rolích o dvou velikostech: 1,08 m × 152 m a 1,62 m × 175 m.

 

Hlavní vlastnosti:

Navržen pro tisk na oděvy a textilní měkké poutače

Stálost rozměrů

Nízká gramáž (75 g/m2) a rychlé schnutí bez zvlnění způsobeného vlhkostí

Vysoká schopnost přenosu inkoustu na textilie

Trvale stejná kvalita tisku, ostrý obraz a živé barvy

Snadné zacházení

Minimální množství odpadního papíru, inkoustu a textilu a maximální cenová výhodnost produkce

Optimalizován pro sublimační tiskárny Epson SureColor SC-F6000, SC-F7000 a SC-F7100

Kompatibilní s inkoustem Epson UltraChrome DS

Dostupný v rolích o dvou velikostech

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a tiskových systémů, přes 3LCD projektory a průmyslové roboty až po senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání jejích zákazníků po celém světě prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 68 000 lidí v 96 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 727 lidí a ve fiskálním roce 2012 zaznamenala obrat 1.540 milionů eur.

http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050

http://eco.epson.com