Šimon Mastný generálním ředitelem TAB Board CZ

PRAHA, 23. června 2014 – The Alternative Board® (TAB Board), exkluzivní členská organizace, která pomáhá podnikatelům dosahovat větší ziskovosti, produktivity a seberealizace, oznámila, že generálním ředitelem české pobočky TAB Board CZ se stal Šimon Mastný. Ve své pozici bude Šimon Mastný naplňovat strategii společnosti postavenou jak na zvyšování počtu zapojených členů, tak na rozšiřování aktivit do jednotlivých regionů České republiky a zakládání regionálních franšíz.   (TZ)

Koncept TAB Boardu je založen na kombinaci poradních boardů, individuálních koučovacích schůzek s certifikovanými kouči TAB a použití patentovaných nástrojů a prostředků, které spojují vlastníky firem s tisíci jejich kolegy po celém světě. Prostřednictvím TAB Boardu podnikatelé získají pohled na své podnikání z jiného úhlu, přístup k praktickým radám a řešením, která vlastníkům firem dávají strategickou výhodu a pomáhají jim dosáhnout okamžitého prospěchu z pozitivních změn.

Před nástupem do čela TAB Board CZ pracoval Šimon Mastný na top manažerských pozicích v oblasti informačních technologií a poradenství. Působil jak v ČR, tak i na regionálních pozicích – jako Country Manager ve společnosti Logica, regionální manažer v Euronet Worldwide nebo jako manažer zodpovědný za finanční sektor ve firmě SAP ČR. Šimon Mastný je ženatý, mezi jeho koníčky patří lyžování, cyklistika a rodina.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat na tak zodpovědné pozici právě Šimona, se všemi jeho dlouholetými zkušenostmi z oblasti obchodního poradenství a manažerskými dovednostmi,“ řekl Jason Zickermann, výkonný ředitel TAB Boards International. „Česká republika se stala po Velké Británii, Irsku a Německu další evropskou zemí a první zemí ve střední a východní Evropě, kde máme přímé zastoupení. Pevně věřím, a zkušenosti z jiných zemí to prokázaly, že pomůžeme celé řadě českých podnikatelů v dosahování jejich pracovních i osobních cílů prostřednictvím vzájemné výměny reálných zkušeností.“

O společnosti TAB Board

The Alternative Board® (TAB) založil v roce 1990 v USA Allen Fishman a v současné době TAB poskytuje služby podnikatelům ve Spojených státech, Velké Británii, Kanadě,  Mexiku, Irsku, na Novém Zélandu a v Německu. V průběhu 23 let stovky facilitátorů poskytovaly pro více než 15 000 majitelů firem po celém světě komplexní podporu TAB, včetně organizování měsíčních zasedání boardů, osobního koučinku, strategického rozvoje a dalších služeb s využitím TAB certifikovaných nástrojů. Začátkem roku 2014 vstoupila tato globální společnost na český trh pod názvem TAB Board CZ.