Genius G-Shot FHD540T – Full HD kamera s dotykovým displejem za super cenu

V Brně 24.09.2014 – Společnost Genius přináší na trh novinku v podobě Full HD kamery Genius G-Shot FHD540T kterou ocení všichni, kteří rádi natáčí rodinné oslavy, večírky s přáteli, nebo zážitky z dovolené a to vše za nízkou cenu. (TZ)

Genius G-Shot FHD540T přichází s výklopným a dotykovým displejem o úhlopříčce 2,7“ díky kterému je ovládání jednoduché a intuitivní. Tlačítko spouště pro nahrávání a tlačítka pro přiblížení a oddálení jsou umístěna standardně pro pohodlné ovládání palcem a ukazováčkem.

Kamera G-Shot FHD540T nabízí 5Mpx CMOS sensor a nahrávání videa ve vysokém rozlišení  Full HD 1920×1080  navíc díky integrovanému dvojitému LED přísvitu lze natáčet video i při špatné viditelnosti. Kamera také umožňuje režim fotografování a tak uživatel není omezen pouze na nahrávání videa, ale může i fotit například vtipné momentky během oslav. Pro ukládání snímků a nahrávek je kamera vybavena slotem pro paměťové karty typu SDHC  s podporovanou kapacitou až 32GB. Kamera je dodávána s dobíjecím Li-lon akumulátorem, který se snadno dobíjí připojením kamery USB kabelem, tím je její dobíjení snadné i na cestách například power-bankou či v autě. Další co na cestách ocení každý, je hmotnost pouhých 182g což je přibližně váha chytrého mobilního telefonu a tak kamera nepředstavuje žádnou zátěž.

Kamera je vybavena HDMI výstupem pomocí kterého lze přehrát nahrávky přímo z kamery na televizi a lze se tak podělit o zážitky z dovolené nebo se s přáteli a rodinou pobavit nahrávkou z oslav.

Rozměry kamery Genius G-Shot FHD540T jsou 120.5x65x31 mm

Specifikace:

Genius

G-Shot FHD540T

Typ sensoru

5 Mpx CMOS

Rozlišení

1920 x 1080

Displej

LCD dotykový displej s úhlopříčkou 2,7″

Paměť

paměťové karety SDHC až do 32GB

Přísvit

ANO – 2x LED

Baterie

Li-ion Akumulátor

Váha

182g

Rozměry

120.5x65x31 mm

Součást balení

G-Shot FHD540T, USB kabel, pouzdro, poutko, li-lon baterie,

Doporučená koncová cena kamery Genius G-Shot FHD540T činí: 1700,- s DPH

Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Oficiální stránky výrobce: www.geniusnet.com

O výrobci Genius

Značka Genius je světovou ikonou ve výrobě počítačových periférií a příslušenství pro mobilní zařízení, která byla založena v roce 1983 v Taipei na Taiwanu společností KYE Systems Corp. Dnes tato společnost zaměstnává téměř 4000 lidí a za cíl si klade neustálý vývoj, vylepšování bezdrátových technologií, uživatelských funkcí a posouvat tak hranice v IT stále dál, to vše za účelem maximalizace uživatelského komfortu a zábavy z práce s těmito produkty.