Přenosný bezdrátový reproduktor Vybe

Dodrecht/Praha 20. 11. 2014 – Společnost Urban Revolt, specializující se na stylové doplňky k mobilním digitálním zařízením a další užitečné příslušenství, představuje přenosný bezdrátový reproduktor Vybe s výdrží akumulátoru až 4 hodiny přehrávání. (TZ)

Nový malý designový reproduktor nabízí bezdrátový přenos zvuku přes bluetooth na vzdálenost až 10 m i připojení přes 3,5 mm konektor. Kromě klasického přehrávání jej lze využít také jako hands-free s integrovaným mikrofonem. Jeho součástí jsou proto ovladače pro nastavení hlasitosti, výběr signálu či příjem telefonního hovoru. Vestavěný akumulátor umožňuje výdrž až 4 hodiny přehrávání s možností dobíjení přes dodávaný micro-USB kabel.

Bezdrátový reproduktor Urban Revolt Vybe dodáván v černé, červené a bílé barvě za doporučenou koncovou cenu 929 Kč s DPH v České republice a 32,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte též www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.

O značce Urban Revolt

Značka Urban Revolt, jejímž heslem je “Express yourself”, je zaměřena na trendové lifestylové hi-tech příslušenství, jako jsou reproduktory, sluchátka různých velikostí apod. Produkty Urban Revolt se vyznačují moderními barvami, kvalitním zpracováním, a v neposlední řadě také netradičním a do detailu domyšleným designem.