Xiaomi představuje novou extra tenkou externí baterii

TISKOVÁ ZPRÁVA – Praha 24. listopadu 2014 – Společnost Stark Distribution představuje novou externí baterii Xiaomi s kapacitou 5 000 mAh, která spolehlivě dobije téměř jakýkoli mobilní telefon do plné kapacity.   (TZ)

Chcete, aby byl váš mobilní telefon skutečně „mobilní“ a nebyl jen celé dny připojen k zásuvce? Nejste spokojeni s výdrží baterie svého mobilního telefonu? Pokud používáte smartphone opravdu naplno, pravděpodobně vás tyto myšlenky už nejednou napadly. Možná řešíte tento problém použitím externí baterie neboli „power banky“. Xiaomi nyní představuje novou generaci power banky, která je mnohem tenčí než dosavadní modely. Díky své tloušťce 9,9 mm a celkovým rozměrům, které připomínají malý smartphone, se vejde opravdu do každé kapsy.

Nová baterie Xiaomi má kapacitu 5 000 mAh, což postačuje k plnému nabití téměř jakéhokoli mobilního telefonu.

Stark Distribution předpokládá, že tato power banka bude na našem trhu k dostání koncem ledna 2015 za doporučenou koncovou cenu 499 Kč.

O společnosti Stark Distribution
Společnost Stark Distribution je dovozce a velkoprodejce mobilních telefonů s mnohaletými mezinárodními zkušenostmi a zároveň jedním z nejvýraznějších subjektů dovážejících na český trh čínské mobilní značky. Prostřednictvím spolupráce s českou a slovenskou komunitou MIUI se aktivně podílí na propagaci a podpoře značky Xiaomi v Evropě.

O komunitě MIUI
MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage XIAOMI.com a MIUI.com pro Českou a Slovenskou republiku, která zajišťuje překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechna Xiaomi zařízení. Veškeré překlady jsou chráněny licencí Creative Commons 3.0.

O Xiaomi
Beijing Xiaomi Technology Co., Ltd je čínský výrobce smartphonů a spotřební elektroniky a zároveň autor jedné z nejoblíbenějších a nejkomunitnějších verzí Android ROM s názvem MIUI. Společnost Xiaomi má v současné době více než tři tisíce zaměstnanců a v roce 2014 se dle oficiálního žebříčku stala třetí nejinovativnější společností světa. Tentýž rok společnost koupila doménu mi.com za rekordních 3,6 milionu amerických dolarů, čímž potvrdila ambice stát se významným globálním brandem. Xiaomi je druhá nejprodávanější značka mobilních telefonů v Číně a TOP 3 na celém světě.