ComfortWay představuje univerzální SIM pro iPhone 5 a 6 pro mobilní internet ve více než 100 zemích za místní sazby

Společnost ComfortWay, výrobce zařízení ComfortWay pro mobilní přístup na internet bez nutnosti roamingu, vyvinula a uvedla na trh univerzální virtuální technologii SIM a fakturační platformu v Cloudu, která umožňuje lidem cestujícím po celém světě využívat mobilní přístup k síti internet ve více než 100 zemích za ceny místních operátorů (jen 2 centy za MB). ComfortWay nyní začleňuje tuto svou osvědčenou technologii do pouzdra pro iPhone 5 a 6 pro dodatečnou baterii a zároveň oznámila zahájení kampaně na platformě Kickstarter pro příjem předobjednávek na “ComfortWay Travel Case”. (TZ)

Kampaň na stránkách Kickstarter pro ComfortWay Travel Case najdete na adrese: http://www.kickstarter.com/

„Naši technologii prodáváme v Evropě od roku 2012 v rámci mobilních Wi-Fi routerů, a teď jsme licencovali její integraci do pouzdra pro iPhone na dodatečnou baterii,” uvedl Oleg Pravdin, zakladatel a CEO společnosti ComfortWay. „Společnost Apple nedávno oznámila Apple SIM a konečně se zaměřila na univerzální technologie SIM, ale na rozdíl od firmy Apple náš ComfortWay Travel Case pracuje s více než 100 mobilními operátory, přičemž podporuje všechny modely iPhone 5 a iPhone 6,“ dodává Pravdin.

ComfortWay Travel Case má vestavěnou 2400 mAh baterii, a také vlastní virtuální SIM kartu.

ComfortWay již pracuje v sítí 50 mobilních operátorů a brzy bude fungovat s více než 100 mobilními operátory ve stovce zemí.

Úspora 90 % nákladů

ComfortWay nabízí roamingové tarify typu “pay-as-you-go” od 10 do 20 USD za 1 Gb bez měsíčních poplatků a bez smlouvy – to je více než 10krát nižší cena než u balíčků AT & T Passport Data (150 USD za 1 Gb) či  Verizon’s Global Data (250 USD za 1 Gb).

Jak to funguje

Pro získání globálního připojení na internet bez roamingových poplatků mohou uživatelé zakoupit cestovní pouzdro ComfortWay a stáhnout si zdarma mobilní aplikaci ComfortWay. V zahraničí pak uživatel jednoduše vloží svůj iPhone do pouzdra, klikne na tlačítko “Spustit mobilní internet“ a užívá si mobilní přístup k internetu za místní tarify. Použití mobilní aplikace sleduje údaje ComfortWay v reálném čase a uživatelé si pomocí aplikace mohou dobít kredit jedním klikem. Uživatelé si mohou využívat tarif typu “pay-as-you-go”: 2 centy za MB (20 USD za GB). Datový kredit má neomezenou platnost.

ComfortWay Travel Case se připojí k iPhone přes nízkoenergetický Wi-Fi signál, takže pro hlasové hovory lze použít VoIP aplikace a uživatelé si mohou také ponechat své běžné telefonní číslo kdekoli na světě. Cestovní pouzdro ComfortWay lze také použít jako mobilní Wi-Fi “hotspot” pro 10 současně připojených uživatelů.

O společnosti ComfortWay

Společnost ComfortWay byla založena v roce 2012. Zakladatel a CEO – Oleg Pravdin při služební cestě do Evropy a Asie zjistil, že musí zaplatit účet za datový roaming na mobilním telefonu 5000 USD. Tato zkušenost inspirovala Olega a jeho tým k tomu, aby zdokonalili technologii univerzální a virtuální SIM a platformu Cloud pro zúčtování, která zajistí mobilní přístup na internet a za místní sazby po celém světě. Firma ComfortWay je nyní mezinárodní tým se sídlem v USA, Evropě a Číně, který mobilní přístup na internet bez roamingových poplatků v současné době prodává v 30 zemích světa a tyto produkty jsou představeny v obchodech na velkých letištích po celé Evropě. Partnerství s populárními rezervačními systémy, jako je Booking.com, Excursiopedia.com, HRS.com, Hotel.info a další umožňuje uživatelům získat zdarma kredit pro rezervaci hotelů nebo související cestovní aktivity.