Kaktus si plácnul s ČSOB/ERA

Praha, 8. prosince 2014 – Kaktus přináší svým zákazníkům, kteří si aktivují SIM kartu do 31. Ledna, nové výhody. Za každé dobití kreditu přes elektronické bankovnictví nebo smartbanking ze Studentského konta ČSOB nebo ERA osobního účtu se zvýhodněním pro mladé získají 50 % kreditu navíc. Oba účty jsou navíc bez poplatku za vedení. (TZ)

Padesátiprocentní bonus není omezen počtem dobíjení a bude poskytován až do konce roku 2015. Minimální dobíjená částka je 200 Kč, maximální výše bonusového kreditu činí 500 Kč za dobití. SIM kartu je možné včetně dopravy zdarma objednat na webových stránkách Kaktus www.mujkaktus.cz/simkuctu.

Více informací na www.mujkaktus.cz/simkuctu.

O Kaktusu

Kaktus je mobilní operátor, který je určen mladým lidem a baví ho dělat věci po svém. Odlišuje se především kamarádskou péčí na Facebooku a výhodnou nabídkou datových služeb. Svým zákazníkům poskytuje bezplatné připojení na Facebook, a také jim tam naslouchá: uspořádal například setkání s fanoušky pod názvem Káva s Kaktusem. Jedním z výstupů tohoto setkání byl datový balíček pro středně náročné uživatele.

Cena za minutu hovoru je u Kaktusu v balíčku od 1,50 Kč, v základním tarifu pak minuta stojí 2,50 Kč. Velká většina zákazníků využívá Facebook, který se nezapočítává do spotřebovaných dat. Aplikaci Kaktus je dostupná pro Android, iOS a Windows phone a využívá ji 16 751 zákazníků.

Kaktus na rozdíl od jiných operátorů poskytuje služby především internetovým uživatelům a svým zákazníkům tak nějak po kaktusovsku tyká.