Elegantní Huawei P7 získává aktualizaci uživatelského prostředí EMUI 3.0

Praha, Česká republika, 23. ledna 2015 – Společnost Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT), oznámila oficiální dostupnost aktualizace uživatelského prostředí EMUI na nejnovější verzi 3.0 pro svůj elegantní smartphone Huawei P7. Stylový top model, který se na českém trhu prodává od června 2014 a v srpnu 2014 získal od evropského sdružení časopisů zaměřených na audiovizuální techniku a multimédia (EISA) prestižní ocenění „Evropský spotřebitelský smartphone roku 2014–2015“, je aktuálně k dostání u všech velkých online prodejců a ve volné distribuci za doporučenou maloobchodní cenu 9.490,- Kč vč. DPH a také u všech tří operátorů. (TZ)

Nejnovější verze uživatelského rozhraní EMUI 3.0 se snáze obsluhuje jednou rukou a nabízí zcela nový vzhled celého rozhraní a ikon. Rozhraní soustavně využívá nový design časové osy pro sjednocení a zvýšení uživatelského komfortu u různých aplikací. Nově přibyla možnost více stránkových složek, ve kterých mohou mít uživatelé uloženo více aplikací, které se při zaplnění obrazovky zobrazují na dalších stránkách, dále možnost jednoduše měnit velikost widgetů a vylepšení získala např. také notifikační lišta. Vylepšena je domácí obrazovka, která nabízí obrovskou kolekci online grafických motivů nebo jednodušší způsob interakce mezi jednotlivými prvky a další vylepšení. Několik vylepšení nabízí také aplikace fotoaparátu, která přidává panoramatické módy, režim zkrášlování a nově je možné vkládat do fotografií vlastní vodoznaky. Rozhraní EMUI 3.0 navíc intuitivně a aktivně řeší každodenní potřeby prostřednictvím praktických a vizuálně poutavých designových detailů, jako je třeba spojení hlavních funkcí smartphonu – volání, kontaktů a zpráv – mezi nimiž lze nyní snadno přepínat jediným vodorovným přejetím prstem.

Poznámka:

Po aktualizaci na nové uživatelské rozhraní EMUI 3.0 se domovská obrazovka přepne na své výchozí rozložení.

Před spuštěním aktualizace je doporučeno ověřit, zda nebyl telefon rootován a že bude mít dostatek energie v baterii a dostatečný úložný prostor.

Pokud během aktualizace narazíte na nějaké problémy, obraťte se na servisní středisko na internetových stránkách společnosti Huawei. http://consumer.huawei.com/cz/support/service-center/index.htm

Stylový model P7 s podporou vysokorychlostních sítí 4G LTE nově definuje dokonalost smartphonu a navazuje na úspěch modelu Huawei Ascend P6. Tělo elegantního telefonu, které je vyrobené kombinací kovu a tvrzeného skla Corning® Gorilla® Glass 3, je pouhých 6,5 mm tenké. Nabízí 5palcový displej s FullHD rozlišením a jemností 445 PPI, Android 4.4 KitKat, vysokorychlostní připojení 4G LTE, jedinečnou duální konstrukci antény pro lepší příjem signálu, výkonný přední fotoaparát s rekordním rozlišením 8MPx a funkcí panoramatických selfie, 13MPx zadní fotoaparát, 16 GB interní paměti s možností rozšíření pomocí microSD karet, 2 GB paměti RAM.

O Huawei Consumer Business Group

Huawei je předním světovým dodavatelem řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Společnost Huawei se v roce 2014 umístila na třetím místě v celosvětovém prodeji chytrých telefonů. Výrobky a služby Huawei se používají ve více než 170 zemích a slouží více než třetině světové populace. Huawei rovněž po celém světě založila více než 28 výzkumných a vývojových center, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Belgii, Finsku, Francii, Irsku, Itálii, Velké Británii, Indii a Číně. Spotřebitelská divize patří mezi tři hlavní divize společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, tablety, mobilní širokopásmová zařízení, domácí zařízení a cloudové služby. Cílem této divize je prostřednictvím společnosti Huawei přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte Huawei na consumer.huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

Youtube – CZ/SK: http://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCZSK

Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice

Google+: plus.google.com/+HuaweiDeviceCo

Youtube: youtube.com/user/HuaweiDevice

Flickr: www.flickr.com/photos/Huaweidevice