Invea-Tech otevírá pobočku v Austrálii a posiluje svůj americký tým

Brno, 11. února 2015 – Společnost Invea-Tech, přední dodavatel řešení pro ochranu podnikových sítí a zlepšování jejich výkonnosti, otevřela zastoupení v australském Melbourne. Na starosti bude mít obchodní aktivity a navazování partnerství v asijsko-pacifickém regionu. Po vzniku zastoupení v Německu a Beneluxu je to pro Invea-Tech v krátké době další významná zahraniční expanze, kterou potvrzuje status jedné z nejrychleji rostoucích tuzemských IT firem. Americkou pobočku společnosti zároveň začátkem ledna posílil David Raviv. (TZ)

Invea-Tech Australia představuje růst firmy v asijsko-pacifickém regionu, kde doposud působila prostřednictvím obchodních partnerů. „Otevření australského zastoupení je pro nás cesta, jak lépe vyhovět potřebám zákazníků v regionu, který vnímáme jako opravdu perspektivní. Jeho potenciál jsme si potvrdili i na loňském veletrhu CeBIT Australia, kde jsme vystavovali v rámci oficiální expozice České republiky a kde byl o naše technologie velký zájem,“ uvedl Michal Holub, International Sales Director společnosti Invea-Tech.

Invea-Tech Australia povede Samuel Py, profesionál s více jak desetiletými zkušenostmi ze světa IT security byznysu. Klíčovou úlohou pobočky bude vedle rozvoje obchodu a partnerské sítě také šíření povědomí o technologiích monitoringu sítí a behaviorální analýzy, a to nejen v Austrálii, ale celém asijsko-pacifickém regionu. „Austrálie je v oblasti ICT opravdu zajímavý trh a evropské firmy zde mají dobré jméno. Invea-Tech patří mezi špičkoví výrobce, který dodává své produkty do Německa, USA i na další trhy. Jsem přesvědčen, že taková řešení zákazníci ocení i zde,“ komentoval Samuel Py z Invea-Tech Australia.

Samuel Py má za sebou rozmanitou kariéru, během které vedl několik firem z oblasti IT. Má mezinárodní zkušenosti z oblasti managementu, uzavírání strategických aliancí, rozvoje obchodu i produktového marketingu.

Společnost Invea-Tech zároveň oznámila, že její pobočku ve Spojených státech amerických posílí David Raviv. „Počet našich zámořských zákazníků neustále roste. Proto jsme se rozhodli rozšířit naši tamní pobočku o Davida, který posune naše tamní aktivity zase o úroveň výš,“ uvedl Jiří Tobola, který je zodpovědný za expanzi Invea-Tech na americkém trhu. Raviv bude mít na starosti strategické směřování společnosti na severoamerickém trhu a rozvoj obchodní spolupráce. „Rychlý rozmach IP sítí, zvyšující se počet zařízení a různorodost prostředí společně s neustále rostoucím objemem vnitřních i vnějších hrozeb zvyšují závislost podniků na síťové infrastruktuře. To přirozeně vyvolává naléhavou potřebu monitorovat a analyzovat dění v síti,“ komentoval David Raviv z Invea-Tech USA. „Konkurenční nástroje jsou buď neúměrně drahé, neposkytují odpovídající škálovatelnost, úroveň detailu či jsou limitovány modelem nasazení. Řešení Invea-Tech disponuje ve všech těchto oblastech výjimečnými schopnostmi. Růst firmy v desítkách procent dokazuje, že zákazníci tyto vlastnosti oceňují a mají o ně zájem,“ dodal Raviv.

David Raviv v minulosti působil jako technický specialista v přední americké společnosti věnující se distribuci bezpečnostních řešení. Pomáhal také nastartovat byznys několika americkým startupům a je zakladatelem největší nezávislé platformy zaměřené na bezpečnostní technologie ve státě New York, The New York Information Security Meetup. David Raviv je držitelem vysokoškolských titulů v oborech Computer Science a Business Administration.

O společnosti Invea-Tech a.s.

Česká společnost Invea-Tech pomáhá firmám po celém světě zlepšovat výkonnost počítačových sítí a chránit je před moderními typy kybernetických hrozeb. Společnost je se svými produkty lídrem v monitorování síťového provozu, analýze chování sítě (Network Behavior Analysis – NBA) a hardwarově akcelerovaných aplikacích. Její řešení FlowMon je jediným evropským NBA produktem rozpoznaným analytickou agenturou Gartner. Invea-Tech se pravidelně umísťuje v žebříčku nejrychleji rostoucích technologických firem Deloitte CE Technology Fast 50.