DIGI TV rozšiřuje svou programovou nabídku

Přední český operátor, satelitní televize DIGI TV, který se nedávno stal součástí holdingu LAMA ENERGY GROUP, zdarma rozšiřuje svou programovou nabídku na přání zákazníků. (TZ)

Od 18. 5. mohou zákazníci DIGI TV sledovat pět nových kanálů. DIGI TV tak rozšiřuje svou základní nabídku na 65 sportovních, hudebních, dokumentárních a dalších televizních programů, z nichž některé jsou v České republice dostupné pouze přes satelit DIGI TV. Mezi kanály, které na satelitu poskytuje jenom DIGI TV, patří například sportovní kanály vysílající anglickou Premiere League, italskou fotbalovou ligu, tenisové WTA a další světové soutěže. Společnost CET 21 poskytla  distribuci stanic Telka a Smíchov, které se zaměřují na legendární pořady a komediální relace. Z rodiny FTV Prima si mohou zákazníci od pondělí naladit Prima Zoom a Prima Love specializující se na dokumenty a seriály s převážně romantickou tematikou. Za Českou televizi zařazuje DIGI TV kanál ČT Déčko. Zítra 19.5. budou také spuštěny nové webové stránky společnosti DIGI TV.

Andrej Čírtek, tiskový mluvčí skupiny LAMA, uvádí: „Rozšíření programové nabídky, spolu se spuštěním nových webových stránek, jsou první kroky, kterými DIGI TV pod novým vlastníkem dokazuje, že prioritou je rozvoj a kvalita služeb.“

Společnost DIGI TV vznikla v roce 2006 jako součást skupiny RCS & RDS. Od dubna 2015 je součástí české holdingu LAMA ENERGY GROUP. Služby DIGI TV jsou poskytovány na celém území České republiky.

O LAMA ENERGY GROUP

LAMA je firemní skupina s centrálou v České republice zaměřená zejména na podnikání v průzkumu, těžbě a obchodu s energetickými komoditami. Mezi českými dceřinými společnostmi holdingu LAMA je LAMA energy, která dodává plyn a elektřinu domácnostem i korporátním zákazníkům, LAMA GAS & OIL, která těží plyn a ropu v České republice, LAMA mobile, která je virtuálním mobilním operátorem v síti Vodafone či teplárny Teplárna Otrokovice a Teplárna Kyjov. Významnou část tržeb skupiny tvoří obchod s ropnými komoditami a zpracování ropy na severoamerickém trhu.