Notebook HP Stream 13 zachraňuje lidské životy

PRAHA, 25. května 2015 — Společnost HP představila nový „notebook, který pomáhá“ – HP Stream 13 ve speciální růžové sérii. Tento přístroj byl připraven k příležitosti 15. ročníku Avon Pochodu za zdravá prsa, jehož je HP partnerem. Z každého zakoupeného růžového notebooku HP Stream 13 přispívá HP 120 Kč na boj proti rakovině prsu, a navíc přidává zákazníkům za symbolickou korunu i růžový obal HP Spectrum a růžový externí reproduktor HP S4000. (TZ)

Nejnovější model HP Stream 13 založený na dvoujádrovém procesoru Intel Celeron N2840 a operačním systému Windows 8.1 obsahuje mj. 2 GB DDR3L operační paměti, 13,3″ displej s rozlišením 1 366 × 768 bodů či 32GB SSD disk. Díky paměti flash a inovativní konstrukci bez ventilátoru je velmi tichý a lehký, což jej předurčuje pro pohodlné využívání na cestách. Podporuje rovněž připojení přes Wi-Fi 802.11 b/g/n a Bluetooth 4.0, a nechybí ani výkonný multimediální výbava reprezentovaná HD webkamerou, čtečkou paměťových karet, HDMI konektorem, dvěma reproduktory DTS Audio a dlouhou – až 8h 15 min – výdrží při provozu na baterie. V ceně přístroje je navíc obsaženo i roční předplatné 1 TB online úložiště OneDrive a kancelářského balíku Microsoft Office 365.

Růžovou edici notebooku HP Stream 13 lze koupit prostřednictvím HPmarketu za 6 990 Kč vč. DPH. Zájemci o účast na charitativním pochodu Avon mohou dorazit 6. června ve 12:00 h na Staroměstské náměstí v Praze a absolvovat trasu na Rohanský ostrov. Vstupenkou na Avon Pochod je růžové tričko, které lze zakoupit u zástupců společnosti Avon, na stránkách www.zdravaprsa.cz nebo ve vybraných prodejnách Sportisimo, C&A, SCANquilt a Home&Cook. Výtěžek z každého prodaného růžového trička jde na konto boje proti rakovině prsu, ze kterého jsou financovány preventivní programy, bezplatná Růžová linka a další výzkum této zákeřné nemoci.

V rámci spolupráce HP a Avon byla rovněž vyhlášena soutěž Růžová módní výzva, kde hlavní výhrou je právě růžový notebook HP Stream a řada dalších zajímavých cen. Pro zapojení se do soutěže si stačí koupit tričko AVON Pochodu 2015 (letos lze koupit nejen ženské a mužské, ale i dětské velikosti), vymyslet s ním co nejstylovější outfit, vyfotit se a nahrát fotku na soutěžní stránku. Soutěž bude ukončena 31. května, o vítězi následně rozhodne odborná porota do 5. června.

O internetovém obchodu HPmarket.cz

Originální internetový obchod HPmarket.cz se úzce specializuje na nabídku počítačů notebooků, tiskáren a originálního příslušenství z produkce Hewlett-Packard. Již od roku 2001 zastává významné místo na českém trhu a pomáhá zákazníkům s výběrem nejlepších HP produktů pro rozmanité potřeby každého z nich. E-shop HPmarket.cz je provozován společností E LINKX ve spolupráci s HP a oficiálními HP distributory na českém trhu.