TP-LINK představuje vysokokapacitní powerbanku TL-PB50 se dvěma USB porty a kapacitou 10 000 mAh

Česká republika, Praha – 30. 7. 2015 – Společnost TP-LINK na český trh uvádí vysokokapacitní přenosný zdroj (tzv. powerbanka) s označením TL-PB50. Novinka je určena k dobíjení chytrých telefonů, tabletů, MP3 přehrávačů, GPS, přenosných
Wi-Fi hotspotů a dalších zařízení tam, kde není k dispozici elektrická síť. Zařízení
TL-PB50 nabízí v lehkém a kompaktním provedení akumulátor typu Li-Pol s kapacitou 10 000 mAh. (TZ)

Použité Lithium-Polymerové články od společnosti LG se vyznačují zvýšenou tepelnou odolností, prodlouženou životností a technologií omezující vznik vnitřních zkratů. Proti poškození samotného zdroje i připojeného zařízení je TL-PB50 vybaven také ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podvybití a přehřátí.

Produkt je osazen dvěma USB porty (5 V / 2 A a 5 V / 1 A), které umožňují nabíjení dvou zařízení zároveň, například tabletu a telefonu. Jeho kapacita dostačuje pro tři až pět dobití chytrého telefonu, zajistí tedy týden i déle nezávislosti na elektrické síti. Dále je vybaven inteligentním LED indikátorem stavu vybití, který umožňuje uživatelům efektivně hospodařit se zbývající energií.

Klíčové vlastnosti

  • Li-Pol akumulátor s vysokou kapacitou 10 000 mAh
  • Dva USB porty pro rychlé dobíjení dvou zařízení zároveň
  • Výstup 5 V je kompatibilní s chytrými telefony, tablety a mnoha dalšími typy zařízení
  • Vícenásobná ochrana zdroje i připojených zařízení
  • Životnost až 500 dobíjecích cyklů
  • Indikace stavu baterie a nabíjení pomocí čtyř LED

Technické specifikace

 

Kapacita 10000 mAh
Vstup 5 V / 2 A
Výstup 5 V / 1 A a 5 V / 2 A
Indikátory 4x LED indikace zbývající kapacity akumulátoru
Kompatibilita iPhone, iPad, většina zařízení s OS Android
Rozměry 139,7 x 78,9 x 19,3 mm
Hmotnost 281,3 g
Obsah balení Dobíjecí zdroj TL-PB50 10 000 mAh, micro USB kabel, uživatelská příručka, cestovní pouzdro
Typ baterie Lithium-polymer
Rozhraní 2x USB 2.0 port
Doba nabíjení 1 A – 9 h 32 min, 2 A – 6 h 8 min

O společnosti TP-LINK

TP-LINK je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení s tržním podílem ve výši 49,25 % (Q2 – 2014) vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-LINK zahrnuje bezdrátové směrovače a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G směrovače, ADSL modemy, adaptéry pro zapojení do domácí elektrické sítě, IP kamery, print servery, SOHO/SMB směrovače a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-LINK je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103. Obě služby fungují v pracovních dnech od 9,00 do 17,00 hodin.

V případě zájmu o doplňující informace, materiály, rozhovory s představiteli společnosti nebo komentáře k aktuálním tématům na poli počítačových sítí se na nás, prosím, neváhejte obrátit.