Byznys ERP řídí prodej práškových barev a brusiv

Společnost PCT ČR, dodavatel práškových barev, brusiv a technologických zařízení, se rozhodla nahradit ekonomický software moderním podnikovým informačním systémem Byznys ERP. Zásadním důvodem pro změnu byl narůstající počet dokladů, zvyšující se objem zakázek, náročnost na zpracování dat a podpora obchodních a rozhodovacích procesů. (TZ)

Mezi stěžejní cíle projektu patřilo zpracování celého obchodního cyklu s následným vyhodnocením zisků pro obchodní zástupce. Uživatelé také požadovali automatické úpravy cenotvorby dle stanových podmínek ve vazbě na variabilní složky včetně tvorby prodejních cen ve vazbě na nákupní a skladovou cenu. Důležitým aspektem byly také business intelligence reporty, včetně automaticky generovaných reportů s obchodními statistikami, zisky z jednotlivých prodejů a podobně.

Mezi hlavní přínosy řešení Byznys ERP pro PCT ČR patří provázanost jednotlivých podnikových procesů a sjednocení podnikových agend, časové události ve vazbě na hlídání termínů klíčových procesů, komplexní sledování saldokonta skladových příjemek, výrazné rozšíření reportingových možností pro podporu rozhodování managementu a uživatelská otevřenost systému zajištěná vlastní definicí filtrů a prvky uživatelské volnosti.

O společnosti PCT ČR

PCT ČR se zaměřuje na oblasti práškových barev, brusiv, práškových plastů, technologických zařízení a jejich servisu. Společnost je výhradním distributorem barev Inver. Více na www.pct.cz.

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. S obratem přes 94 milionů korun a stovkou zaměstnanců patří mezi největší ryze české softwarové firmy v České republice. Více informací naleznete na www.jkr.eu.

O systémech BYZNYS ERP

Podnikové informační systémy BYZNYS ERP mají za sebou v České republice a na Slovensku více než 1 100 aktivních instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi uživatele patří například Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák, Canaria Travel, Český národní podnik, G-team, Jednota České Budějovice, Kerio Technologies, Marco Polo, Marimex CZ, Nohel Garden, Poldi, Ravak, Ryor, Sapho a Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu.